ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ότι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά τα έχεις φέρει σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές οι βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση την επιμονή και το πείσμα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Με την συζήτηση και με χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις όλα πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Προς το βράδυ φρόντισε να βρεθείς με χαλαρή παρέα χωρίς εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ευθύνες και καλείσαι να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα και των φίλων σου. Βάλτα όλα σε μία σειρά για να μπορέσεις να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρασε τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Καινούργια γνωριμία σε περιμένει πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact