ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σε προβληματίζουν πολλά θέματα. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε μία σειρά γιατί το έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες που έχεις σήμερα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα σκέφτεσαι όλα σήμερα και να φροντίσεις να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Το βράδυ καλό θα είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο για να αποφορτιστείς από το άγχος τής καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα προσπάθησε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά θα είναι πολύ καλά πρέπει όμως να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Έχεις μια στάση ζωής που τα βλέπεις όλα θετικά ακόμη και τα χειρότερα. Και τίποτα ούτε σε πτοεί ούτε σε καταβάλλει. Χρησιμοποίησε και σήμερα την θετική σου ενέργεια για να βγάλεις σε πέρας όλα τα απρόοπτα που εμφανίζονται και τα οποία δεν είναι λίγα. Αλλά εσύ ξέρεις. Με το χαμόγελο νικάς τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν στην σχέση σου θα σου δώσουν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί ο Άρης από τον Λέοντα σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα όλα είναι καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα για αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact