ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς γιατί θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά πρόσωπα ή οικογενειακά και να συζητήσεις τα προβλήματα σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να πας κάποια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα καλά αισθήματα που έχεις για εκείνο. Για τους αδέσμευτους κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σας. Καλό θα είναι να κινηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με θέματα που σε αγχώνουν. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις και εσύ σε πάρα πολλά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά μην κάνεις πολλά ανοίγματα γιατί αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Καλό θα είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την παίρνουν για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη γιατί είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι σήμερα με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact