ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, οι υποχρεώσεις σου θα είναι και πιεστικές και αυξημένες σήμερα, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη! Ενδεχομένως να αισθανθείς κουρασμένος, αλλά να ξέρεις πως αν δουλέψεις πραγματικά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά! Ιδανική ημέρα για έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι ερωτικά έναν συνάδελφο ή έναν συνεργάτη, ωστόσο ξεκινά καλύτερα ένα διακριτικό φλερτ, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τελειομανία σου, που ενδεχομένως θα φέρει γκρίνια και μουρμούρα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις σήμερα και έχεις τέλεια απόδοση επαγγελματικά και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες σου! Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες,

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, σου προσφέρει απλόχερα τύχη! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για διασκέδαση, βελτιωμένη φήμη, χαρούμενες στιγμές και έντονη κοινωνική δράση! Είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος και δημοφιλής, πολύ δημιουργικός και τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου, χωρίς καν να προσπαθήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες στην σχέση σου, σου δίνουν μεγάλη χαρά και απόλαυση, αφού το ταίρι σου σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους. Κατακτήσεις, θαυμαστές, κομπλιμέντα, σου αναπτερώνουν το ηθικό, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα έχεις κέρδη, μέσα από τυχερά παιχνίδια, αρκεί να μην ρισκάρεις πέρα του δέοντος! Στον τομέα της καριέρας, η δημιουργικότητα σου θα φέρει επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια σου! Επιπλέον, θα υπάρξει και αναβίωση αναμνήσεων, συναισθηματικές ήρεμες στιγμές, νοσταλγία, αναδρομή σε σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις σίγουρα συναισθηματικές, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις μία επαφή, με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και ίσως εξετάσετε ξανά την περίπτωση της επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν αρκετά έξοδα, που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας! Επαγγελματικά, θα είσαι ικανοποιημένος σήμερα και από την απόδοση σου και από την συμπεριφορά των άλλων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact