ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο Ζώδιο του Τοξότη και ήρθε η ώρα, φίλε Αιγόκερε, να ασχοληθείς με όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Ιδανική ημέρα για να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου! Καταπολεμάς άγχη, φοβίες, άσχημες σκέψεις, ανασφάλειες και αβεβαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι επιρρεπής σε κρυφές απαγορευμένες σχέσεις και πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις μία μεγάλη συναισθηματική χαρά, από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο ή παλαιό, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η διαίσθηση σου σε βοηθά σήμερα, να βρεθούν λύσεις σε ό,τι κι αν σε απασχολούσε, στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχυθεί ο σημαντικός για σένα τομέας της φιλίας! Έχεις την δυνατότητα να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου, με χαρούμενες εμπειρίες και στιγμές με τους φίλους σου! Συναναστρέφεσαι με πρόσωπα, αλλά και νέες γνωριμίες, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογία! Επιπλέον, θα καταφέρεις να πετύχεις και προσωπικούς υψηλούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, φλερτ και αρκετές ερωτικές συναναστροφές, που θα αλλάξουν και θα βελτιώσουν την αισθηματική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να ακολουθείς τις συμβουλές των φίλων σου! Θα σου δώσουν την λύση, για κάθε προβληματισμό που έχεις για την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βελτιώνεις συναδελφικές σχέσεις, εκπληρώνεις στόχους και διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις! Η αλόγιστη σπατάλη χρημάτων, θα φέρει και απώλειες, γι’αυτό προσοχή!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό! Η λαμπερή προσωπικότητα σου είναι αξιοθαύμαστη, ο περίγυρος σου σε σέβεται και εσύ το αντιλαμβάνεσαι! Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως θα σου δώσει και πολλές δυνατότητες, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις σημαντικά, ώριμα και ουσιαστικά βήματα βελτίωσης στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου είναι σαφώς περισσότερο αξιόλογες και ουσιαστικές! Φέρσου ώριμα και κάνε την σωστή επιλογή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα είναι η κατάλληλη, για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου ζητήματα και να πετύχεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact