ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Τοξότη και σου υπόσχεται χαρούμενα νέα, ωφέλιμες ειδήσεις, ευχάριστα τηλεφωνήματα, εποικοδομητικές επαφές, μετακινήσεις και συναντήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες και εξελίξεις ήρθε, φίλε Ζυγέ, όπως και επιτυχία στις κοινωνικές σου συναναστροφές και επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία ή απλά μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, ενδεχομένως να σου κάνει μία πρόταση ψυχαγωγικής εξόδου για τους δυο σας! Αν απαντήσεις καταφατικά θα περάσετε σίγουρα, πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά που αφορούν συναδέλφους, γιατί εσύ θα εκτεθείς! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα για μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Κάποιες συγκυρίες σήμερα φίλε Σκορπιέ, με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Τοξότη, θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής, σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανοποιημένος από τα κεκτημένα σου! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο δοκιμασμένες, κοντινές και αξιόπιστες διαπροσωπικές συναναστροφές, με τις οποίες νιώθεις άνεση! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πολλές αισθησιακές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, πες όχι σε κρίσεις ζήλιας ή κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι θετική για τα αισθηματικά σου, αφού λόγω ερωτικής ανταπόκρισης, ανακτάς την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις σήμερα και είσαι ήρεμος! Μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ Τοξότη και είσαι πανέτοιμος να γιορτάσεις τα γενέθλια σου, τις επόμενες ημέρες! Απολαμβάνεις μία ημέρα, με άπειρες ευκαιρίες, διευκολύνσεις και δυνατότητες, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Να είσαι δυναμικός σε αυτά που επιθυμείς και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως αρκετοί από τους στόχους και τους σκοπούς σου θα γίνουν πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα έχεις την ευκαιρία, να συζητήσεις τις επιθυμίες σου με το ταίρι σου, αφού θα υπάρξει ανταπόκριση από εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες σήμερα, όπως και λάμψη, γοητεία και ευκαιρίες για μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά κατακτάς στόχους και υλοποιείς σχέδια! Καλή εποχή για έναρξη νέας εργασίας! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για οικονομικές σπατάλες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact