ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα Χρόνια Πολλά! Η παροντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική περίοδο για σένα, κατά την οποία η ενασχόληση σου με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε παρασύρει σε αδικαιολόγητη αναβίωση παρελθοντικών εμπειριών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα η εύνοια, αλλά και το ενδιαφέρον σου, όσον αφορά τον έρωτα, βρίσκεται σε ιστορίες του παρελθόντος! Θα μπορέσεις με ποικίλους τρόπους, να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που έχεις να δεις ή να επικοινωνήσεις μαζί του καιρό και να επιδιώξεις με σύνεση, την επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον εργασιακό και τον οικονομικό τομέα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε Χρόνια Πολλά! Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία με τους άλλους και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να αποφύγεις την τάση σου για προκλητικότητα στην συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα μια γνωριμία κατά την διάρκεια μίας εξόδου ή μίας μετακίνησης! Επιπλέον, απολαμβάνεις, φλερτ μέσω διαδικτύου και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και ρουτίνα και να ανανεωθείτε, μέσα από κοινές δραστηριότητες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σωστές συνεργασίες, είναι αυτές που θα σου δώσουν και σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα! Ιδανική ημέρα για αγορά αυτοκινήτου ή εξαρτημάτων αυτού!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο και επαναλαμβανόμενα! Ξέρεις τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να μην είσαι τόσο απόλυτος και πεισματάρης στις απόψεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, αφού θα νιώσεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο σου, ο οποίος μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν σε εκκρεμότητα και επιτέλους ξέρεις που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων! Επαγγελματικά, οφείλεις να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, αν θέλεις όντως άμεση επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Όλοι οι προβολείς είναι τώρα επάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους εκπληρώσεις! Η σημερινή ημέρα, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σπουδαία έναρξη στη ζωή σου, ώστε να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε ωθεί σε νευρικές και επιπόλαιες συμπεριφορές, εκεί που πάνε όλα καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι με χαμόγελο νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις και εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα πιο ακαταμάχητο στυλ! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε όλο και καλύτερα στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα επαγγελματικούς στόχους, που μπορεί να σου εξασφαλίσουν, ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου! Οικονομικά, η εύνοια είναι εδώ, αρκεί να σταματήσεις επιπόλαια έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ωθεί να επιλέξεις την απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό θόρυβο, προκειμένου να βρεις λύσεις, να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να ηρεμήσεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε παρασύρει σε αδικαιολόγητο άγχος και περίεργες φοβίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς επιφανειακά φλερτ και εφήμερους έρωτες! Ωστόσο θα επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει και δεν θα την κοινοποιήσεις σε κανένα, τουλάχιστον προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς τώρα, σε έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Πρόσεξε πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις, τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου, όλο και βελτιώνονται τώρα! Τα επαγγελματικά σου, θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα, κυρίως λόγω της ασθενούς σου μνήμης και της αφηρημάδας σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact