ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Σκορπιού, αποτελεί μια για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές ομαδικότητας και συνεργασίας! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε κάνει να ξεπερνάς κάποια όρια και να προκαλείς τις αντιδράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές, σήμερα! Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και να βελτιώσετε την σχέση σας, με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε νέες γνωριμίες, φλερτ και προτάσεις! Όλα αλλάζουν και εσύ κάνεις απανωτά νέα ξεκινήματα, στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά υπάρχει αρκετή εύνοια, αφού θα βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα ή εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, βρίσκεις νέους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Σκορπιού, είναι η ιδανική, για να προχωρήσεις σε δραστηριότητες, που θα σου δώσουν καλή φήμη, καταξίωση και κύρος. Να είσαι ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα, οι οποίες θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και καινούργιες προοπτικές στην ζωή σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να αποφύγεις συμπεριφορές, που σε εκθέτουν κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Τυχόν νέες γνωριμίες, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα ευνοημένες είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και μάλιστα, η παροντική εποχή είναι η κατάλληλη για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα! Οικονομικά, σταματάς να κάνεις λάθος κινήσεις και αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ και απόλυτα τυχερέ Ιχθύ Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θετική για σένα! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές και να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί για απρόσεχτη οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις και δραστηριότητες ή εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με τον σύντροφο και ανανεώνεται πλήρως! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, συναντήσεις, ευχάριστα νέα και γνωριμίες! Γεγονότα, συγκυρίες και ίσως ένα ταξίδι, επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Γλέντα το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο «large» και γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να ξεμείνεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact