ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό, σου προσφέρει την μοναδική ευκαιρία, να ανανεωθείς, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν θες να ζητήσεις μία χάρη από κάποιον, θα πρέπει να το κάνεις τώρα, αφού οι συνθήκες είναι απόλυτα ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής επιρροής του λόγου σου και των ρητορικών σου ταλέντων! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να αποφύγεις την τάση σου για παιχνίδια εξουσίας, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για σένα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, για μια νέα ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία και να αλλάξει ριζικά όλη σου την ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και να αυξάνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές, όπως τις αρχές της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια ή χρήματα που σου χρωστούν! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς και τους στόχους σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Σκορπιού, φέρνει κάποιες σημαντικές αλλαγές τώρα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική, εποικοδομητική και ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε ωθεί σε μία πιο επιθετική και οξύθυμη συμπεριφορά, που ενδεχομένως να σου φέρει προβλήματα και ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη, καμία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία, ακόμα και ένα απλό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς πλέον, να λήξεις τσακωμούς και να τις κατάλληλες λύσεις στην σχέση σου, με τον σύντροφο! Πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για κάποιο είδος επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, θα βοηθήσει τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου! Οικονομικά, αν κρατήσεις σωστές ισορροπίες, θα έχεις κέρδος!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, Χρόνια Πολλά! Λόγω της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να οργανωθείς και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να διαχειρίζεσαι καλύτερα πλέον τον χρόνο σου, ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις περισσότερες από τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μην βάζεις σε προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, όμως θα ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, από ένα άτομο που ούτε καν φανταζόσουν ότι σε βλέπει διαφορετικά! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά αναμενόμενα! Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις τώρα, στα επαγγελματικά σου, αφού η απάντηση που περιμένεις, θα είναι καταφατική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε Χρόνια Πολλά! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει την μοναδική ευκαιρία τώρα, να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις που ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την υπεροχή σου, να χορτάσεις θαυμασμό των γύρω σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη εποχή για σένα και τον σύντροφο σου και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Θα σου δείξει την αδυναμία του, τα πλούσια συναισθήματα σου και δεν αποκλείεται να σου έρθει και ένα δωράκι από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι άπειρες, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Εκμεταλλεύσου το με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, προκειμένου να γίνεις αρεστός στους άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα και αυτό θα σου φέρει προβλήματα! Επαγγελματικά, προβάλλεις την καλή σου εικόνα και την δημιουργικότητα σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact