ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα σήμερα φέρνει επικοινωνίες, ευχάριστα νέα και χαρούμενες ειδήσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για βελτίωση σχέσεων με αδέρφια, όπως και για διάβασμα ενός όμορφου βιβλίου! Χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια σου, για να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο και σκοπό! Επιπλέον, το λέγειν σου είναι αξιοθαύμαστο σήμερα και ο γραπτός λόγος, το ατού σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, φλερτ μέσω διαδικτύου και εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανικότερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου, ιδίως αν επιδιώξεις μία όμορφη συζήτηση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις αξιοθαύμαστες ιδέες και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα σήμερα φέρνει άνεση, σιγουριά, ηρεμία και απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που σου αρέσουν να κάνεις και σε ευχαριστούν! Συγκυρίες και γεγονότα, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, την ζωή σου και τις αξίες σου! Απόλαυσε ένα ωραίο γεύμα, ξεκουράσου και κακόμαθε τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που θες, θα σου δώσει διστακτικά αλλά ξεκάθαρα, ένα σημάδι, ότι έχει αμοιβαία αισθήματα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανικότερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Έχεις αποδείξεις πια, για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου και απολαμβάνετε μαζί, αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην αφήνεις για αύριο, πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί θα πελαγώσεις! Αξιοσημείωτη, είναι και η απρόσμενη οικονομική εύνοια, την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα ενδιαφερθείς για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους! Ξέρεις πως να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και θες! Οποιαδήποτε συζήτηση γίνει τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει συναισθηματικά, αλλά και ψυχικά! Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να αναμένεις μόνο θετικά αποτελέσματα για σένα και τον σύντροφο, ιδίως να επιδιώξεις τώρα μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση μαζί του! Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και θα δεις ότι θα πετύχεις τον στόχο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές και επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις μάλλον τον έλεγχο, λόγω της υπερβολικής ανάγκης σου για ανεμελιά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact