ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, θέλει από σένα, καλοσύνη, συμπόνια, αλληλεγγύη αλλά και ψυχική ενδοσκόπηση! Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Μπορεί η ημέρα να μην είναι ιδανική για πολλές κοινωνικές επαφές, αλλά είναι σίγουρα ευνοϊκή, όσον αφορά συνειδητοποιημένες προσωπικές αποφάσεις και συναισθηματική ανασυγκρότηση! Επίσης, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις ο ίδιος συγνώμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε απασχολήσει επικοινωνιακά, ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή που ανήκει στο παρελθόν! Οι παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, είναι απολαυστικές μεν, εγκυμονούν κινδύνους δε! Γι’αυτό προσοχή στις αποκαλύψεις, που μπορεί να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις μερικά λάθη λόγω αφηρημάδας ή ανασφάλειας! Αρκετές οι ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις έντονα μία διάθεση βελτίωσης και αλλαγής της ζωής σου, αλλά και ανατροπής των δεδομένων σου! Δημιούργησε τώρα ένα νέο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και εκπλήρωσε επιτυχώς τους στόχους σου! Η τύχη είναι αναμφίβολα με το μέρος σου, αλλά και πρόσωπα, όπως οι φίλοι σου! Φρόντισε λοιπόν, να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει φλερτ ή μία θετική εξέλιξη με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μετά από βοήθεια κάποιου φίλου σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός τώρα! Η τάση σου για ανεξαρτησία, κόντρα και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου και να δημιουργηθούν εντάσεις στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καταφέρνεις και πετυχαίνεις με τις καινοτόμες και έξυπνες ιδέες σου! Στον οικονομικό τομέα, κάνεις έξοδα για ανούσια πράγματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, προσοχή χρειάζεται η σημερινή ημέρα και οπωσδήποτε σοβαρότητα! Οι συγκυρίες, οι καταστάσεις και τα γεγονότα του παρόντος, θα σε αναγκάσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ώστε θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση, υπόσταση και εικόνα! Ήρθε η στιγμή, να αγωνισθείς, να αναρριχηθείς, να πετύχεις και να υλοποιήσεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παραδόξως δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Οφείλεις λοιπόν να ανεβάσεις τα στάνταρ σου και να επικεντρωθείς σε μία αξιόλογη κατάκτηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις ποιοτικό χρόνο στην σχέση σου και έτσι λύνεις προβλήματα και βάζεις γερές βάσεις για την μετέπειτα κοινή σου πορεία με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, επικεντρώνεσαι στην εργασία και στην οικονομική σου κατάσταση και εκπληρώνεις μεγάλους στόχους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact