ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα υπόσχεται αισιοδοξία, φίλε Αιγόκερε! Απολαμβάνεις επικοινωνίες και επαφές, αφού οι προτάσεις και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι πολλές τώρα! Πες ναι σήμερα, σε ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με σπουδές ή σεμινάρια! Φιλοσοφείς διαφορετικά την ζωή και σίγουρα νιώθεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ! Πέρασε όμορφα και μην σταματάς να ονειρεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για την σχέση σου! Συζητήσεις με τον σύντροφο, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, ακόμα και μέσα στο σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα παρασύρεσαι και πιθανόν να φερθείς κάπως ανώριμα και επιπόλαια στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα και αυτό θα φέρει απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ακόμα κι αν δεν είναι άμεσα αντιληπτό, η σημερινή ημέρα θα είναι άκρως σημαντική για σένα, αγαπητέ Υδροχόε! Δεν θα ήταν κακό να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και τις κοινωνικές σου επαφές και επικοινωνίες, ώστε να ασχοληθείς με τις ψυχικές σου ανάγκες και τις συναισθηματικές σου επιθυμίες! Να καταφέρεις να απαλλαχτείς από τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις, να βάλεις ένα τέλος ανακουφιστικό για σένα και να ξαναρχίσεις από την αρχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και σεξουαλικές μέρες! Χορταίνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και αισθησιασμό! Μην διστάσεις να αφοσιωθείς στον ερωτικό σου παρτενέρ, σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις, το άτομο που επιθυμείς, μέσω της επικοινωνίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, έρχονται κάποιες αποκαλύψεις που ενδεχομένως, να σε φέρουν σε δύσκολη θέση! Οικονομικά το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε φορολογία ή σε χρέη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου για μία ημέρα γεμάτη αρμονία, ηρεμία, τακτοποιημένες διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικοποίηση! Σήμερα θα καταφέρεις να διορθώσεις διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που επικοινωνείς και είχατε κάποια προβλήματα στο παρελθόν! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να πάρεις την πρωτοβουλία αποκατάστασης μίας διαπροσωπικής σχέσης, χωρίς εγωισμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στον σύντροφο σου και την πορεία της σχέσης σας! Απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα μαζί του! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα, τελειώνουν και ηρεμείτε! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις τώρα, λόγω του γοητευτικού τρόπου που επικοινωνείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνεργάζεσαι με διαλλακτικότητα και καλοπροαίρετη διάθεση, γεγονός που θα σου αποφέρει κέρδος! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα σημαντικές αποφάσεις, ιδίως για αγορές!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact