ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 8-14 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Για τους γεννημένους από 10 έως 17 Αύγουστου, οι μέρες δείχνουν εξαιρετικές, βοηθούν τα φιλόδοξα σχέδια σας, σας δίνουν ιδέες και σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Την Τετάρτη, μπορεί να έχετε ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος ή μια σημαντική -και για κάποιο λόγο μυστική- επικοινωνία ή συνάντηση. Το δύσκολο Σάββατο, αποφύγετε να προσπαθήσετε να πείσετε για κάτι και μην μπείτε σε δύσκολες συζητήσεις. Αντίθετα, η εξαιρετική Κυριακή σάς δίνει ό,τι χρειάζεστε για να είστε καλά. Οι γεννημένοι 24 Ιουλίου προσπαθήστε να μην τραβάτε σχοινιά που μπορεί να σπάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι μέρες ευνοούν τις μόνιμες σχέσεις και συνεργασίες σας, σας βοηθούν να πείθετε τους άλλους και να ισχυροποιείτε τη θέση σας μέσα σε μικρές ή μεγάλες ομάδες. Το καλό κλίμα της εβδομάδας θα μπορούσε να το τινάξει στον αέρα μια κακή στιγμή το Σάββατο 13 Απριλίου, που είναι η μέρα κατά την οποία θα πρέπει να προστατεύεστε από τα δύσκολα και κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Αντίθετα, η Κυριακή δείχνει μέρα που μπορεί να σας δώσει χαρές και να ηρεμήσει ανησυχίες σας. Οι γεννημένοι 9-10 Σεπτεμβρίου, να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι σας προτείνουν αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ
Ο χώρος της δουλειάς μπορεί να σας δώσει και χαρές και συγκινήσεις. Όμως, καλό είναι να προσέχετε τη συμπεριφορά σας για να μην μπερδέψετε ρόλους και καταστάσεις που στο τέλος μάλλον προβλήματα φέρνουν. Οι γεννημένοι 13 και 16 Οκτωβρίου έχετε κάθε λόγο να είστε προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε και να αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά και όχι παρορμητικά τα δύσκολα που βγαίνουν στον δρόμο σας και στον οικογενειακό σας χώρο. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο δημιουργικές μέρες για όλους, ενώ την Κυριακή μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε έναν καλό φίλο που μπορεί να σας ακούσει και να σας στηρίξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφεύγοντας λάθη κάθε μορφής το δύσκολο Σάββατο, η εβδομάδα δείχνει ιδανική κυρίως για τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαπενθημέρου, αφού στη διάρκειά της θα έχετε έντονες συγκινήσεις, ευκαιρίες για κέρδη -είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά/οικονομικά- και ένα άριστο επίπεδο συνεννόησης με τους ανθρώπους που θέλετε να είστε κοντά. Αντίθετα, οι μέρες δείχνουν εξαιρετικά ανατρεπτικές για τους γεννημένους 25 Οκτωβρίου, που πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και γενικά προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι πιο καλές ήμερες για όλους και για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια εξαιρετικά καλή εβδομάδα για σας, αρκεί να προσέξετε το δύσκολο Σάββατο όπου μια κακιά στιγμή μπορεί να γκρεμίσει οτιδήποτε φτιάξατε και να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα – συναισθηματικά και οικονομικά. Πιο κερδισμένοι είναι οι γεννημένοι από 10 μέχρι 16 Δεκεμβρίου, που κάνουν μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου τόσο στα προσωπικά τους όσο και σε άλλους τομείς. Οι γεννημένοι 27 έως 30 Νοεμβρίου αποφύγετε ευέλικτα την προκλητική στάση που θα έχει απέναντι σας ένα άτομο και οι γεννημένοι 9 Δεκεμβρίου προσέχετε γενικά, αφού εύκολα θα μπορούσατε να επιτρέψετε σε λάθος ανθρώπους να εισβάλουν στη ζωή σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact