ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 8-14 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Δυνατά συναισθήματα που θα μπορούσαν να σας παρασύρουν να πείτε ακόμα και περισσότερα απ’ όσα πρέπει ή να αποκαλύψετε ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας φέρνουν οι μέρες αυτές. Το Σάββατο μπορεί να φέρει τους γεννημένους στις 13 Απριλίου απέναντι σε ρεαλιστικές αποκαλύψεις, οι οποίες ίσως σας προκαλέσουν αναστάτωση. Όμως, για τους τυχερούς γεννημένους 14 Απριλίου όλη η εβδομάδα δίνει ανοίγματα, προτάσεις και ενδιαφέρουσες επιλογές κάθε μορφής. Για τους περισσότερους, το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό, ενώ η Σελήνη από τον φιλικό σας Λέοντα φροντίζει να σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά και πιο κοντά σε ό,τι αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γεννημένοι 22 Απριλίου θα έχουν μια δύσκολη και ανατρεπτική εβδομάδα, όμως, οι περισσότεροι και ειδικά εσείς του δευτέρου δεκαπενθημέρου θα έχετε μια κοινωνική εβδομάδα που θα μπορούσε να σας φέρει μέσα σε νέους κύκλους γνωριμιών, από τους οποίους πιθανόν να αποκομίσετε ενδιαφέρουσες φιλίες. Το Σάββατο μπορεί να δοκιμάσει μια συνεργασία σας ή να νιώσετε ότι έχετε μεγάλη δυσκολία συνεννόησης είτε με σύντροφο είτε με συνεργάτη σας. Η Πέμπτη και η Παρασκευή ευνοούν τις μετακινήσεις σας και η Κυριακή μπορεί να σας λύσει μια κατάσταση που σας δημιουργεί άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι γεννημένοι 8 Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κρίσεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας και επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας προτείνεται σαν ευκαιρία. Οι περισσότεροι, Τρίτη και Τετάρτη, μπορείτε χωρίς προβλήματα να ολοκληρώσετε το μεγαλύτερο μέρος από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας. Το Σάββατο, εύκολα θα μπορούσε μια παρεξήγηση να προβληματίσει μια φιλική σας σχέση, ενώ η ίδια μέρα ίσως δημιουργήσει είτε προβλήματα μετακίνησης είτε μεταφέρει δυσάρεστα μηνύματα. Αντίθετα, η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για όλους τους τομείς και σας βοηθά να είστε πειστικοί σε ό,τι επιδιώκετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για τους γεννημένους 7 έως 14 Ιουλίου οι μέρες φέρνουν χαρές, κέρδη και διεξόδους από προβλήματα κάθε μορφής. Ακόμα, παρέχουν ευκαιρίες γνωριμιών ή και αναθέρμανση σχέσεων. Το δύσκολο Σάββατο, όλοι πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, ενώ οι γεννημένοι 16 Ιουλίου θα πιεστείτε πολύ από μια εξέλιξη που μπορεί να σας στενοχωρήσει, αλλά και να σας φέρει έξοδα. Η Κυριακή, αν και αργία, δείχνει ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα, φιλόδοξα σχέδια και ό,τι θα μπορούσε να σας δώσει χρήμα. Πέμπτη και Παρασκευή, είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact