ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 8-14 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις μέρες αυτές για τους περισσότερους αποκαθιστάται η καλή επαφή και η επικοινωνία με τους ανθρώπους της καρδιάς σας κι αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδέχεστε αφιλτράριστα ό,τι σας μεταφέρουν, γιατί πολλές φορές οι υπερβολικά καλές διαθέσεις και τα πολύ όμορφα λόγια μπορούν να εμπεριέχουν ψέματα και παγίδες. Εξαιρετικά δύσκολο το Σάββατο για όλους, μα κυρίως τους γεννημένους 13 Ιανουαρίου, καθώς μια εξέλιξη μπορεί να σας προβληματίσει ή να σας λυπήσει. Η Πέμπτη και η Παρασκευή δείχνουν πιο αποδοτικές μέρες σε ό,τι κι αν κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες δείχνουν πολύ θετικές για τα οικονομικά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, συναισθηματικά κυρίως θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και πιθανόν να έχετε έντονες μεταπτώσεις διάθεσης. Το Σάββατο είναι μια κακή μέρα για όλους. Μπορεί να μεταφέρει μηνύματα ή να δώσει γεγονότα που θα ταράξουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Αντίθετα, η Κυριακή είναι μια εξαιρετικά αρμονική και συντροφική μέρα, που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και αισιόδοξοι. Οι μέρες αυτές θεωρούνται εξαιρετικά κακές για τους γεννημένους 22 Ιανουαρίου, αφού μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα ανατρεπτικό γεγονός που δεν είναι εύκολο να χειριστούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες γλυκαίνουν τη ζωή των γεννημένων το δεύτερο δεκαπενθήμερο του ζωδίου, αφού τους δίνουν χαρές, επιβεβαίωση και σε κάποιους ευκαιρία είτε να ξαναζεστάνουν μια σχέση είτε να δημιουργήσουν κάτι νέο. Οι μεγαλύτεροι μπορούν να πάρουν χαρές από τα παιδιά τους και οι νεότεροι από τους συντρόφους τους. Το ίδιο θετικά είναι τα πράγματα και στον οικονομικό τομέα, εάν καταφέρετε να αποφύγετε λάθη και δεν παρασυρθείτε από αρνητικά άτομα που βλάπτουν τα συμφέροντα σας, ακόμα κι αν είναι πολύ δικά σας. Για όλους, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι πιο αποδοτικές μέρες.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact