ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κάποιοι σου ζητάνε «να φανείς εντάξει», με τα δικά τους όμως κριτήρια κι όχι με τα δικά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αναδεικνύοντας υποτιθέμενα προβλήματα και καταστάσεις που δείχνουν επείγουσες αλλά δεν είναι. Ας είναι καλά ο Ερμής που νοιάζεται μόνον για την διασκέδαση σου κι όλο και κάτι θα σου ετοιμάσει!
Ερωτικά
Τα πρόσωπα που σε θαυμάζουν αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ενώ μάλλον δεν θα σου λείψουν και κάποιες συγκεκριμένες «κρούσεις» για κάτι… πιο κοντινό από μια «σέλφι». Διάλεξε το καλύτερο για σένα με γνώμονα την καρδιά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ερμής σου… ανοίγει την όρεξη για τεχνικές εργασίες και ποικίλες ρυθμίσεις είτε στο σπίτι σου, είτε σε κάποιον προσωπικό χώρο. Δεν αποκλείεται κιόλας να δεχθείς επισκέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τα ενδιαφέροντα σου σχετικά με την διατροφή και την φυσική σου κατάσταση.
Ερωτικά
Σήμερα σου ταιριάζει περισσότερο μια «οικογενειακή» ατμόσφαιρα, παρά το… γνωστό πήγαινε-έλα σε μπαράκια και κέντρα διασκέδασης. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπο σου σε… κατ’ οίκον περιορισμό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό σε προδιαθέτει να επικοινωνήσεις, να ταξιδέψεις αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην μελέτη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει Κι αν σου πέσουν πολλά μαζί, έχεις τον… τρόπο σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μην απορήσεις όμως αν δεχθείς… σφοδρή κριτική από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!
Ερωτικά
Μακάρι οι σχέσεις να διέπονταν από «επαγγελματικούς» κανόνες. Όμως, όσα «σχέδια επί χάρτου» κι αν καταστρώσεις, πάντα… κάτι θα σου ξεφεύγει! Ζήσε λοιπόν το σήμερα κι άσε τις μεγάλες προσδοκίες για τους άλλους!.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής σου ζητά να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ή φορολογικά θέματα, ίσως όμως χρειαστείς κάτι περισσότερο από το να… μαζεύεις γνώμες, αφού υπάρχουν κάποιες τυπικές προϋποθέσεις ή ειδικές συνθήκες που γνωρίζουν μόνον ολίγοι και εκλεκτοί. Απευθύνσου λοιπόν σε αυτούς, διαφορετικά κινδυνεύεις να κάνεις «μια τρύπα στο νερό» και να ξαναπιάσεις το θέμα σου από την αρχή.
Ερωτικά
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου. Χρειάζεσαι όμως και δράση, γιατί αν αρχίσεις τα «ήξεις-αφήξεις», τα «ενδεχομένως» και τα «ίσως», το πιθανότερο είναι πως το «πουλάκι» θα πετάξει σε άλλο «κλαδί».Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact