ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ερωτικά και οικονομικά σας για την Κυριακή;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό στις κινήσεις σου, αφού μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά κι αυτό ισχύει τόσο σε θέματα συμπεριφοράς όσο και στην τεχνική σου. Στο πλάνο όμως μπαίνουν και τα οικονομικά σου, αφού ο Ερμής δείχνει ικανός να σε παρασύρει σε μια καταναλωτική… φρενίτιδα, σπαταλώντας ότι είχες φυλάξει για μια ώρα ανάγκης.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, μπορείς να το βρεις εύκολα, ας μην αρχίσεις όμως τις μεγάλες υποσχέσεις, αφού μπορεί να διαψευστείς «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις»!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι βέβαιο ότι διαθέτεις απεριόριστη υπομονή, η οποία ωστόσο δεν αρκεί αν πρόκειται να ασχοληθείς με περίπλοκα φοροτεχνικά θέματα ή οτιδήποτε άλλο απαιτεί ειδικές γνώσεις. Για όλα αυτά υπάρχουν οι ειδικοί αλλά σε κάθε περίπτωση αν «μπουχτίσεις», η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει μια ακόμη επιλογή, να πας ένα ταξιδάκι, αφήνοντας πίσω σου τις έγνοιες της καθημερινότητας.
Ερωτικά
Όλα γύρω σου συνηγορούν σε ένα νέο «καθεστώς» στις σχέσεις σου, μα εσύ έχεις… κολλήσει στα ίδια και τα όμοια. Πάντα θα βρίσκεις δικαιολογίες για να μην κάνεις το παραπάνω βήμα, όμως πόσες φορές ακόμη θα προτιμήσεις το «ξαναζεσταμένο φαγητό»;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Παρά την αργία της Κυριακής, ο Ερμής στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να σου… αναθέσει ποικίλες εργασίες κι ίσως μπεις στην διαδικασία να ανανεώσεις μέρος του εξοπλισμού σου ή να ασχοληθείς με κάποια αναγκαία μαστορέματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει κάποια έκτακτα έξοδα αλλά μπορείς να «ρεφάρεις» πουλώντας κάτι που δεν χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Το «ελεύθερο» στυλ σου δημιουργεί παρεξηγήσεις κι ίσως σου ζητήσουν να κάνεις πράγματα, που ούτε καν τα φανταζόσουν! Καλοί οι πειραματισμοί, καλή κι η περιέργεια αλλά μέχρις ενός σημείου…
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact