ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επικοινωνία σου «κτυπάει κόκκινο» κι εκτός από τις «κλασικές» κουβέντες με φίλους/ες και γνωστούς/ες ίσως κληθείς να μάθεις πολλά περισσότερα για τις δυνατότητες αλλά και τις παραξενιές που κρύβονται μέσα σε έναν υπολογιστή ή ένα τάμπλετ. Παράλληλα βέβαια μπορείς να αφήσεις τον κόσμο της τεχνολογίας στην… ησυχία του και να απολαύσεις μια εκδρομή στη φύση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό σε «σπρώχνουν» να μπεις σε μια μάλλον κρυφή κατάσταση, να ξέρεις όμως ότι το μυστικό σου δεν θα μείνει για πολύ καιρό… μυστικό! Ίσως όμως κληθείς να διερευνήσεις μια ανάλογη υπόθεση που αφορά άλλον/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, που μπορεί να… επιδεινωθεί, εξ αιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που θέλουν τον «γιατρό» τους. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να εντρυφήσεις σε άγνωστες λεπτομέρειες, ενισχύοντας τόσο την πληροφόρηση σου, όσο και τις γνώσεις σου για κάποια ειδικά ή «μυστήρια» θέματα.
Ερωτικά
Αξιώσεις και απαιτήσεις σε αγχώνουν κι ίσως κάποιος/α αποπειραθεί να «σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι». Κι επειδή έρωτας υπό πίεση δεν «λέει», αν βρεθείς σε δύσκολη θέση δεν έχεις παρά να υπερασπίσεις την ελευθερία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου προάγει τον επαγγελματισμό σου κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια «σοβαρή» υπόθεση, που ίσως να απαιτεί και ειδικές γνώσεις. Αν όμως ακολουθήσεις την ίδια τακτική και στις επαφές σου με τον έξω κόσμο, ίσως να κουράσεις ή να θεωρηθείς βαρετός/η. Δείξε λοιπόν στους άλλους πόσο καλός/η είσαι και σε πιο «χαλαρές» δραστηριότητες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και προσελκύει κόσμο, κάτι όμως που αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να δημιουργήσει ζήλειες και ανταγωνισμούς. Εξ άλλου ξοπίσω της είναι ο… Άρης, έτοιμος για καβγά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό συντονίζεται με τα «θέλω» σου κι όταν το σύμπαν «σε πάει» κι έχεις γύρω σου άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, δεν θα πρέπει να παραπονιέσαι. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πολύ περισσότερο που μια ενδεχόμενη κατάχρηση μπορεί να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες.
Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα σου αναπτερώσει το ηθικό, αν όμως σκέφτεσαι να της δώσεις μια πιο «σοβαρή» διάσταση, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να… δεις και τα υπόλοιπα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου τύχουν αρκετά «στραβόξυλα», που κολλάνε σε λεπτομέρειες κι έχουν αυξημένες απαιτήσεις, ιδιαίτερα στο τυπικό κομμάτι των επαφών σας και σε επαγγελματικά θέματα. Σίγουρα όμως κάπου χρειάζονται κι αυτοί οι… τύποι! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να «ξεσκάσεις» ταξιδεύοντας.
Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο σου επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με μια κατάσταση που μέχρι πριν από λίγο έδειχνε αδιέξοδη. Κι αν ζοριστείς πολύ μπορείς να πεις κι εσύ «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»!

Πηγή: astrology.gr

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact