ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, απολαμβάνεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την παρούσα ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και τοξικούς φίλους για σένα, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη εποχή για μακροπρόθεσμους στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από ένα φίλο σε θέματα που σε απασχολούν και επίσης, σε διακρίνει έντονη κοινωνικότητα, γεγονός που ευνοεί νέες σημαντικές γνωριμίες και ευχάριστες αλλαγές στο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική, ερωτεύσιμη, ξεχωριστή και καλοσυνάτη συμπεριφορά σου, φέρνει πολλούς θαυμαστές στα πόδια σου και μάλιστα οι περισσότερες νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις την αρμονία και την ισότητα που ήθελες με τον σύντροφο σήμερα, μετά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε τα προκλητικά λάθη σε δουλειά και χρήμα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε υπερβολές και ίσως ύστερα να το μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, φέρνει αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κοινωνική καταξίωση και καλύτερη φήμη! Γεγονότα και συγκυρίες θα σε καθησυχάσουν και θα σε ηρεμήσουν, αφού σήμερα απολαμβάνεις οικογενειακή ευτυχία και σταθερότητα! Επωφελείσαι σήμερα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες ή ακόμα και κάποια μυστικά που σε αφορούν! Καλό θα ήταν λοιπόν, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου διορατικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής! Οι δεσμευμένοι κάνουν ένα μεγάλο βήμα και οι ελεύθεροι έχουν αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις! Ωστόσο, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες ερωτικές στιγμές! Η γοητεία σου, είναι ο σύμμαχος σου, στην κατάκτηση των επιθυμιών αλλά και των… πόθων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, είσαι απόλυτα ευνοημένος σήμερα! Ανταμείβεσαι για όλη την υπομονή και τις προσπάθειες που έκανες τον τελευταίο καιρό σε δουλειά αλλά και σε χρήμα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σε ωθεί σήμερα, να προωθήσεις τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δυναμικότητα, χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν τώρα στο παρόν! Έρχονται νέες γνωριμίες και πλούσιες κοινωνικές επαφές, που σε ωφελούν σημαντικά, ιδίως όσον αφορά τους στόχους σου. Επιπλέον σήμερα, μπορείς να διευθετήσεις νομικά ζητήματα και να σχεδιάσεις επικείμενες μετακινήσεις ή και ένα ταξίδι, όπως και τον τρόπο που θα διεκδικήσεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει αρκετά στο να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο ή και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Επιπλέον, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις και ωφέλιμες αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν πολύ στα ερωτικά σου ζητήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για μία επιθυμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις να συγκεντρωθείς λίγο περισσότερο σήμερα, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, η ημέρα είναι η καλύτερη μέρα για χρηματικές συμφωνίες και συμβόλαια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, αν έψαχνες την ιδανική ημέρα για να κάνεις μία σημαντική συζήτηση κάθε είδους, σήμερα είναι η κατάλληλη! Η γοητεία σου, το λέγειν σου, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες και επιδιώκεις! Επιπλέον, βάζεις τέλος σε παρελθοντικά βάρη, σε τοξικές σχέσεις και προβληματισμούς, που σε απασχολούσαν καθημερινά! Βρίσκεις επιτέλους τις λύσεις που ζητούσες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος. επιτυχία θα έχεις στον συναισθηματικό τομέα σήμερα, ιδίως για παρελθοντικά θέματα που απασχολούν εσένα και το ταίρι σου, καιρό τώρα! Επιπλέον σε διακρίνουν πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα και έτσι, απολαμβάνεις με τον σύντροφο σου, καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, η διαισθητική σου ικανότητα σε βοηθά να ανακαλύψεις ό,τι συμβαίνει παρασκηνιακά και σε αφορά άμεσα, σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς κάθε δυσκολία και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις σε κάθε εργασία σου! Οικονομικές δραστηριότητες στέφονται σήμερα από επιτυχία, αρκεί να αποφύγεις ρίσκα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, ξέρεις σήμερα πως πρέπει να μιλήσεις και πως να επιδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό στους άλλους, προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς υψηλούς στόχους! Φρόντισε να μην ακολουθήσεις λοιπόν την πιθανή ανεξήγητη διάθεση σου για μοναξιά, αφού οι επαφές, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την ουσιαστική σημερινή επιτυχία, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία μεγάλη ευκαιρία, για μία νέα σοβαρή σχέση σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την δυνατότητα για αναζωπύρωση σχέσης και στιγμές γεμάτες ερωτισμό, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμό και πάθος! Όλη αυτή η εύνοια είναι στα χέρια σου, αρκεί να αποφύγεις ερωτική ζήλια, κτητικότητα και καχυποψία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ιδανικότερη ημέρα για βελτίωση συναδελφικών σχέσεων και συνεργασιών! Σήμερα θα σε απασχολήσουν κάποια χρέη ή θα αναγκαστείς να ζητήσεις δανεικά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact