ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα καλοδέχεσαι πλούσια και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Η τύχη σε ανταμείβει για την ευφυΐα, την γρηγοράδα και την ευστροφία σου! Γενικά, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα απανωτά, σε βοηθούν, ώστε να καταφέρεις τώρα, εκπληρώσεις υψηλούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει σίγουρα ευχάριστες επικοινωνίες, νέες γνωριμίες και συναντήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς, θα πετύχεις τον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε σήμερα μία έξοδο με τον σύντροφο σου και θα περάσετε σίγουρα πολύ ευχάριστα, ενδυναμώνοντας μάλιστα την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αν δεν παρασυρθείς σε επιπολαιότητες λόγω ανεμελιάς, καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά είσαι μάλλον υπερβολικά σπάταλος, σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Η ημέρα θα φέρει συγκυρίες και γεγονότα, που θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις την αξία σου εκεί που επιθυμείς και να κερδίζεις εύκολα αυτό που βαθιά επιθυμείς, τώρα που ξέρεις πλέον τον τρόπο να το πετύχεις! Προστάτεψε τα μυστικά σου, αλλά παράλληλα προσπάθησε να… «ψαρέψεις» μυστικά, από τους άλλους, σήμερα που ευνοείσαι για κάτι τέτοιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία, η οποία ναι μεν, θα προχωρήσει με αργούς ρυθμούς, αλλά θα υποσχεθεί σίγουρα σταθερό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από φλόγα και αισθησιασμό. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του, αρκεί να αποφύγεις τάσεις κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανακαλύψεις και αποκαλύψεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο, σε ωφελούν ιδιαίτερα! Οικονομική εύνοια έρχεται, που αν την εκμεταλλευτείς σωστά, φέρνει επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, οι δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν για να έχεις επιτυχία κάθε είδους, ξαφνιάζουν μέχρι και εσένα, αφού τελικά τα… ξαφνικά είναι τα καλύτερα! Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου, σου δείχνουν τον σωστό δρόμο, για εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση! Απέφυγε αν μπορείς, την τάση σου για έπαρση και εγωκεντρισμό και η επιτυχία είναι σίγουρα στα χέρια σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα, αφού είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις κατακτήσεις και φλερτ, όπως και εκπλήρωση ερωτικών σκοπών, επιθυμιών και στόχων! Το ερωτεύσιμο παρουσιαστικό σου, θα σου δώσει την ευκαιρία, για μία νέα παθιασμένη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καλωσόρισε μία ημέρα πάθους και καλοπέρασης με τον σύντροφό σου! Τα προβλήματα, λαμβάνουν τέλος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις σήμερα να προσέξεις και οπωσδήποτε να ενισχύσεις την ευγένεια σου και την διαλλακτικότητα σου, στην δουλειά, αν θες να κυλήσει θετικά η ημέρα! Οικονομικά, θα κάνεις μία αγορά σήμερα που πιθανόν να την μετανιώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, θα σε σώσει στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα! Έχεις εμπιστοσύνη στην τύχη σου, στο ένστικτο σου και ορθώς κάνεις, αφού θα σε γλιτώσουν από πολλές κακοτοπιές σήμερα! Στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σήμερα, θα σε ανανεώσουν και θα σε ηρεμήσουν! Επιπλέον, έχεις σημαντική εύνοια σε παρασκηνιακά θέματα και σε υποθέσεις του παρελθόντος, που θες να κλείσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει σήμερα μία αίσθηση ανικανοποίητου και απογοήτευσης, αφού νιώθεις πως τα έχεις δώσει όλα και ότι έχεις προσπαθήσει για πολλά, αλλά ο σύντροφος σου δεν τα εκτιμά! Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση και να αποδοθούν ευθύνες! Αν είσαι ελεύθερος, για άλλη μια φορά ενδιαφέρεσαι για άτομα που δεν πρέπει ή που είναι απαγορευμένα και θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, αλλά αν κάνεις απλά υπομονή και κρατήσεις την ψυχραιμία σου, όλα θα περάσουν σχετικά σύντομα! Οικονομικά, θυμάσαι ξαφνικά μία εκκρεμότητα, που έπρεπε ήδη να έχει διεκπεραιωθεί!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact