ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα και κλείνεις αρνητικούς κύκλους, με την βοήθεια του προγραμματισμού σου και της λογικής σου! Σήμερα, σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, ενέργεια, ευεξία και αποτελεσματικότητα! Επιπλέον, ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση, όπως και αγορές ειδών καλλωπισμού! Η σημερινή ημέρα είναι η κατάλληλη για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι σίγουρα η ιδανική για σένα! Το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, αναζωπυρώνεται, είναι έντονο και ασυγκράτητο και αναμένονται σίγουρα καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από μία τυχαία συνάντηση πάνω σε μετακίνηση σου ή ένας έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανά τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε διακρίνει εργασιακή αποδοτικότητα που σε οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία! Πες ναι σε οικονομικές συμφωνίες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις την ζωή με κάθε τρόπο! Υποδέχεσαι μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες σε θέματα παιδιών, φήμης, κοινωνικότητας, δημιουργικότητας και διασκέδασης! Εκφράζεις το «είναι» σου, μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την κοινωνική σου ζωή! Οι γύρω σου σε κακομαθαίνουν και σε έχουν τα «ώπα-ώπα», γεγονός που σου δίνει αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ανέλπιστες και ξαφνικές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα! Δέχεσαι δυνατότητες για έναρξη νέας παθιασμένης σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις, αμέτρητους θαυμαστές και καυτές ερωτικές στιγμές με σύντροφο! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς τέλεια με τον σύντροφο σου και η σημερινή ημέρα θα τελειώσει σίγουρα με χαμόγελο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, εκτός από την δική σου υπερβολική ανεμελιά και επιπολαιότητα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σου προσφέρει μία ημέρα άκρως εποικοδομητική, την οποία αν την εκμεταλλευτείς σωστά, επιστρατεύοντας διαίσθηση αλλά και λογική, θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί, λύσεις και εξομάλυνση σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις και ευκαιρίες επίλυσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιο ακίνητο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλωσόρισε μία ημέρα γεμάτη ερωτική εύνοια! Αν είσαι παντρεμένος ή συζείς, απολαμβάνεις την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού με το άλλο σου μισό και αν είσαι απλά δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα γίνει συζήτηση για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε την μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι αποτελεσματικός και αποδοτικός, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους άλλους! Οικονομικά, ίσως χρειαστείς οικονομική βοήθεια από κάποιον συγγενή σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact