ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Δυσκολίες σε φιλίες υποχωρούν και οι υποθέσεις σου μπαίνουν σε τροχιά προόδου που οδηγεί σε απόλυτα θετικές εξελίξεις. Πρόσεξε οικογενειακά ζητήματα που πιθανόν κρύβουν κάποιες παγίδες. Μην παρασύρεσαι από λανθασμένες και διαστρεβλωμένες πληροφορίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι καταστάσεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε έντονα επίπεδα ακόμα, αντιθέσεις και παρεξηγήσεις προκύπτουν σε οικογενειακό επίπεδο . Η κατάσταση θα βελτιωθεί, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία και να καταφέρεις να μάθεις όλα όσα κάποιοι σου κρύβουν εξυπηρετώντας το δικό τους συμφέρον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει αρκετά αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά με πράγματα ευχάριστα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με κάποιο προσωπικό ζήτημα, φρόντισε να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε έξοδα και δραστηριότητες που πιθανόν να μη χρειάζεται να συμμετάσχεις, και τακτοποίησε εκκρεμότητες που μπορούν με την αδιαφορία σου να φέρουν ξαφνικές δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact