ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Επωφελήσου από ευκαιρίες που έρχονται σε όλους τους τομείς. Τα σχέδια και το πρόγραμμά σου γίνονται ευκολότερα και η αισιοδοξία βοηθάει σε πολλές μορφές δράσης φέρνοντας επιτυχία. Μία απρόσμενη άφιξη σε γεμίζει άγχος και σε φέρνει πίσω στο παρελθόν. Είναι απαραίτητο να ξεχάσεις πράγματα που σε πίκραναν και να κρατήσεις όσα όμορφα έζησες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές που θα είναι καλές. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Παρ όλες τις δυσκολίες η διάθεσή σου βελτιώνεται και οδηγείσαι σε συμφέρουσες συμφωνίες. Μην παρασύρεσαι από θυμό και μην βιάζεσαι όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Να είσαι σε επιφυλακή καθώς απρόσμενοι κίνδυνοι κάνουν την εμφάνισή τους αναπάντεχα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φρόντισε την ξεκούραση και τη φυσική σου κατάσταση τώρα που οι υποχρεώσεις σου στερούν το χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου. Μία αναστάτωση ανατρέπει τα σχέδιά σου και χαλάει την ψυχολογία σου. Ευτυχώς θα είναι παροδική και χωρίς κόστος. Μην προχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις δίνοντας υποσχέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να περάσεις με δικά σου άτομα χαλαρά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact