ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 26 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ανατροπές αλλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αύριο επιφυλάσσει η τύχη τώρα. Τυχόν καθυστερήσεις λόγω διαφωνίας, θα είναι προσωρινές, οι καταστάσεις δρομολογούνται με επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό με ώριμη σκέψη να αποφύγεις προβλεπόμενα λάθη. Μία ευχάριστη έκπληξη και δώρο σου δίνουν χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, και η μοναξιά που έχεις σε νευριάζει πια και δεν την αντέχεις σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός(σε ευνοεί ο Άρης στο ζώδιο σου) που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο μπορείς να ξεκινήσεις και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Εντάσεις και κάποια λόγια θα έχεις σήμερα. Να είσαι σε ετοιμότητα, χρειάζεται να προχωρήσεις χωρίς αρνητισμούς σε νέο ξεκίνημα. Η κατάσταση βελτιώνεται μέσα από προσπάθεια και τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Συμβουλή αγαπημένου προσώπου σε βγάζει από πιθανό αδιέξοδο. Ετοιμάσου να την ακολουθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που μπορεί να μην σας είναι και τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πολλά γεγονότα σημαδεύουν τις ερχόμενες μέρες το κοινωνικό σου περιβάλλον, υποθέσεις που δέχονται άσχημη διαχείριση μέσω τρίτων σε οδηγούν σε ανακατατάξεις που δε θα ήθελες αλλά δεν βρίσκεις άλλη επιλογή. Μη βιαστείς να προβείς σε οριστικές αποφάσεις τώρα που οι πλανήτες οδηγούν σε ρήξεις χρόνιες σχέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά στην δουλειά σου και κατάφερες και πάρα πολλά. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Επιστράτευσε τη διαίσθηση σου και σύντομα θα διαπιστώσεις πως ένα ολόκληρο παιχνίδι παίζεται πίσω από το πρόσωπό σου και μάλιστα με πρόστυχο και εξαιρετικά ύπουλο τρόπο. Οι αναθεωρήσεις είναι επιτακτικές και οδηγούν σε πλήρες και σκληρό ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact