ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 28 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καλό θα ήταν, να πεις όχι στις πολλές κοινωνικές συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευαίσθητος και ασταθής συναισθηματικά! Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και σε εσωτερική ενδοσκόπηση και κάνε υπομονή! Όπως και να’χει, θα έχεις σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση, που θα έρθει παρασκηνιακά και θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες ερωτικές και είναι κρίμα να προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα κάνεις κάποια λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου δίνει χαρά, εκεί που δεν το περιμένεις καν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου συναναστροφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη τα πρόσωπα που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επίσης, σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς, είτε έμπρακτα, είτε με ωφέλιμες συμβουλές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές, κυρίως μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ξαφνικές ευχάριστες αλλαγές στην σχέση σου ή εκπλήξεις από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου με τις πλούσιες ιδέες σου! Οικονομικά, μην ξοδεύεις μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, φρόντισε σήμερα να είσαι προσγειωμένος και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά για την ζωή σου! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων προσώπων με τους οποίους θα συνομιλήσεις και γι’αυτό ίσως απογοητευτείς! Ωστόσο, κάνε υπομονή και μην προκαλείς παρεξηγήσεις, ώστε να μην χαλάσει η καλή κοινωνική σου εικόνα, γι’αυτό μην το παρακάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις, αλλά και θαυμαστές μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου σήμερα και είναι σίγουρα η ιδανική ώρα για σταθεροποίηση ή και απόφαση επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις εκπλήρωση στόχων και σκοπών! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact