ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 28 Νοεμβρίου

Η Σελήνη στην Παρθένο, θα φέρει για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, ήρεμη ψυχολογία, συναισθηματική ικανοποίηση και μόνο θετικές εξελίξεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για διακοπή κακών συνηθειών, έναρξη διατροφής και άσκησης, αλλά και για τακτοποίηση σπιτιού όπως και οργάνωση χρόνου! Δεν σε αφορά πια τίποτα επιφανειακό στην συμπεριφορά των γύρων σου με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά μόνο η ουσία μίας συναναστροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού σήμερα, λόγω επαγγελματικής έγνοιας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να φλερτάρεις με ένα πρόσωπο, το οποίο όντως ανταποκρίνεται απόλυτα στα γούστα και τα «θέλω» σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις άψογη απόδοση και επιτυχία! Μία οικονομική λύση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και σε απαλλάσσει από ένα μεγάλο άγχος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα εποικοδομητική, χαρούμενη, τυχερή και αισιόδοξη! Βάζεις ξανά σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις τα ταλέντα σου και φανερώνεις τα συναισθήματα σου γενναιόδωρα και οι άλλοι σε λατρεύουν για αυτήν την προσιτή συμπεριφορά σου και επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις θαυμαστές, φλερτ, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις, γεγονός που τονώνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πες όχι στα μεγάλα λόγια, απλά για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλά από αυτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να είσαι πιο υπεύθυνος και ώριμος! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνάς μεγάλα προβλήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι γλυκός, καλοπροαίρετος και τρυφερός με τους γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, όπως και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι, σου προσφέρουν απλόχερα την αποδοχή, την συμπάθεια και την αγάπη τους! Σε υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια, θα έχεις απόλυτη εύνοια και επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την επιστροφή, από ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με το ταίρι σου, διότι θα νιώσει ότι τον καταπιέζεις και τον πνίγεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Στον τομέα της καριέρας να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact