ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 28 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα απολαύσεις περιπέτεια, συναρπαστικές εμπειρίες, διασκέδαση, κοινωνικότητα, καλοπέραση και πετυχημένη κοινωνική ζωή! Ετοιμάσου να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλου, να κάνεις ωφέλιμες συνομιλίες και να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την τύχη που έχεις, κυρίως σε επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, γνωριμίες και γενικά, ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σου δώσουν χαρά και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου στην ερωτική ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε νεύρα και τσακωμούς! Είναι κρίμα να σπαταλήσεις μία τόσο θετική ημέρα, σε καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου, στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα φέρνει απώλειες και ζημιές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρεις να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο και να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, συναναστροφή και επαφή! Είσαι ικανός, να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, απλά ορισμένες φορές, είσαι αρκετά καταπιεστικός! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και όλα θα κυλήσουν σωστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία και πειθώ σου, θα σε οδηγήσεις στην κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και βελτίωση σεξουαλικής ζωής με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, ξεπερνάς δυσκολίες και προβλήματα! Οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα γίνεσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός στις διαπροσωπικές σου επαφές! Έχεις την τάση την σημερινή ημέρα, να εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’ την αποδοχή των γύρων σου και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, γεγονός που το καταφέρνεις με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για έναρξη μίας νέας σχέσης! Πες ναι λοιπόν, σε νέες γνωριμίες, φλερτ και προσεγγίσεις! Θα βγεις κερδισμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μην έχεις τόσο αργούς ρυθμούς, διότι θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, μην ξοδεύεις τόσα πολλά για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact