ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 30 Αυγούστου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου διψάει για… δράση κι αν του την αρνηθείς μπορεί να σε βάλει από μόνος του στη διαδικασία, σπέρνοντας στο διάβα σου ποικίλες εντάσεις. Το σωστό θα ήταν λοιπόν να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργεια σε μια δημιουργική κατεύθυνση και ιδιαίτερα σε τομείς που κατέχεις καλά, από τα σπορ και τις δουλειές μέχρι το… σεξ!
Ερωτικά
Είτε εκτιμήσεις ένα πρόσωπο μόλις το χάσεις, είτε ζηλέψεις, είτε σε ζηλέψουν, τελικά δεν υπάρχει ερωτικό «κλισέ» που να μην σε… αφορά! Κι αυτό βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό κάτω από το καθεστώς μιας συνόδου Άρη-Αφροδίτης στο ζώδιό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να αυξήσει προσωρινά την αβεβαιότητα σου σχετικά με το τι ακριβώς μπορεί να ζητούν οι άλλοι από σένα, κάτι βέβαια που μπορεί να σε απασχολήσει πολύ πιο έντονα αν πρόκειται για κάποιον μόνιμο συνεργάτη σου. Παράλληλα όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν τελικά πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μόνος/η σου!
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα είναι πρόθυμα να το αποδείξουν και στην πράξη και το ωραίο είναι ότι έχεις την άνεση να επιλέξεις μεταξύ των υποψηφίων, χωρίς όμως να δεσμευτείς!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες θέτει κάποια ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, συμβάλλοντας στη λήψη αποφάσεων, που αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να πάρεις. Επιπλέον, ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα επαγγελματικά σου, αυξάνοντας προσωρινά την ανησυχία σου για κάποια θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αν όμως ζητήσεις βοήθεια, θα την λάβεις.
Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη είναι πιθανόν να δημιουργήσει κάποια «μπερδέματα» μεταξύ των φίλων σου κι αν βέβαια συμμετάσχεις κι εσύ σε αυτό, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης ανανεώνει την ορμή σου αλλά και τις φιλοδοξίες σου, που όσο περνά ο καιρός γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα» κι είσαι πρόθυμος/η να κάνεις όποια θυσία χρειαστεί, να θυμάσαι όμως ότι κάποιοι δικοί σου άνθρωποι δεν συμμερίζονται τον ενθουσιασμό σου και τελικά μπορεί να βρεθείς να πασχίζεις μόνος/η σου!
Ερωτικά
Οι συγκινήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και δεν θα ήταν υπερβολή να θεωρήσεις ότι ζεις μοναδικές στιγμές. Ακόμη, λοιπόν κι αν και όλη αυτή η περιπέτεια δεν θα έχει απαραίτητα την συνέχεια που επιθυμείς, αξίζει να την ζήσεις μέχρις εσχάτων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact