ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 30 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στο σύνολο των υποθέσεών σου, θέτοντας επιπλέον ένα ζήτημα αξιοπιστίας σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα. Όλα αυτά όμως, δεν φαίνεται τελικά να έχουν σοβαρές συνέπειες, αντίθετα η καλή σου τύχη μπορεί να σε φέρει σε πλεονεκτική θέση ακόμη κι αν δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό!
Ερωτικά
Η καρδούλα σου κτυπά πιο δυνατά κι ίσως θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε κάποιον θελκτικό πειρασμό. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να δεις να συμβαίνουν τα ανάλογα από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές μετακινήσεις ή επαφές με διάφορα πρόσωπα, όχι απαραίτητα για κάτι σημαντικό. Αντίθετα, η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με «ανώριμες» συμπεριφορές ή απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Μπορείς όμως να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις ή την επιμόρφωσή σου.
Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να σας χωρίζουν αρκετά χρόνια, αυτό όμως για σένα δεν είναι πρόβλημα. Πρόσεξε μόνον μήπως έχει κάποιες δεσμεύσεις που τις κρατά μυστικές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σου, πολλαπλασιάζοντας την αβεβαιότητά σου! Κάποια έκτακτα έξοδα ίσως σε βάλουν σε μια διαδικασία αναζήτησης μιας νέας πηγής εσόδων, φαίνεται όμως ότι η ανησυχία σου είναι μάλλον υπερβολική, αφού όχι μόνον δεν κινδυνεύεις «να μείνεις στον άσσο» αλλά αντίθετα έχεις την τύχη με το μέρος σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σου εξασφαλίζουν το ότι δεν θα πλήξεις, κάτι όμως που μπορεί να συνδυαστεί και με έντονες καταστάσεις, που δεν θα είναι εύκολες στην διαχείρισή τους, ειδικά αν είσαι δεσμευμένος/η.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με απρόοπτες καταστάσεις αλλά και να αναδείξει τα πλεονεκτήματα και τις αρετές σου, ξεκινώντας από την βασική: Σε μια περίοδο που όλοι από κάτι βασανίζονται, έχεις τον τρόπο να υπερβαίνεις κάθε δυσκολία με όπλα την πίστη και την αισιοδοξία σου κι εκείνο που σου μένει να κάνεις είναι να τις μεταδώσεις και στους άλλους.
Ερωτικά
Μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, αφήνοντας απλά τους άλλους να εκπληρώσουν κάθε σου επιθυμία. Από εκεί και ύστερα, το πώς θα διαχειριστείς την εκάστοτε κατάσταση, θα κρίνει και τη συνέχειά της.

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact