ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 30 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τα Ζώδια της Κυριακής…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε όσα μπορεί να διαμείβονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα θα μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να συμβάλλει και σε μια μικρή αδιαθεσία, που όμως τελικά θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη θέλει να «ξαναδείς» μια σχέση του παρελθόντος, την ίδια στιγμή που ο Άρης μπορεί! Μην νομίσεις όμως ότι θα αποφύγεις τα «μπερδέματα» αφού η κατάσταση απέχει πολύ από το να είναι ξεκάθαρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος δεν συναινεί ακόμη στο να απαλλαγείς οριστικά από κάποια «κολλήματα» σου, κάτι όμως που τελικά μπορεί να συμβεί, ύστερα από την «μεσολάβηση» του Άρη και του Ουρανού. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ένα σοκ είναι αυτό που μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο, ακόμη κι αν σε πρώτο χρόνο σου πέσει κάπως «βαρύ». Έχε μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές σου.
Ερωτικά
Ήρθε μια ακόμη ημέρα όπου μπορείς να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μαζεύοντας στην χειρότερη περίπτωση κομπλιμέντα! Αν βέβαια το επιθυμείς μπορείς να δώσεις περισσότερο θάρρος στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ίσως δημιουργήσει μια ποικιλία υποχρεώσεων στις οποίες όμως μπορείς να ανταποκριθείς επιδεικνύοντας την συνήθη ευελιξία σου. Ακόμη κι αν επί της ουσίας δεν κάνεις τίποτα, μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις αφήνοντας μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να σε ελέγξουν ή να σε περιορίσουν… πρόβλημα τους!
Ερωτικά
Εδώ και λίγες ημέρες ο Ερμής έχει ανοίξει ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να ρίξεις γέφυρες με πρόσωπα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου. Ύστερα διαλέγεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε θέλει είτε στους δρόμους, είτε στα τηλέφωνα και τα κοινωνικά δίκτυα και δεν υπάρχει λόγος να της χαλάσεις το χατίρι! Απλά είναι καλό να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με πιο πνευματικά ζητήματα ή με την επιμόρφωσή σου, ώστε να μην περάσει η μέρα αφήνοντάς σου την αίσθηση ότι αναλώθηκες σε υποθέσεις που έχουν ελάχιστη αξία για την ζωή σου.
Ερωτικά
Ίσως να γίνεις το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δύο τουλάχιστον πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σώνει και καλά να ανταποκριθείς σε αυτό το «παιχνίδι». Έχουμε και δουλειές…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact