ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιανουαρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Βρίσκεσαι σε μία συνεχόμενη υπερένταση, Δίδυμε, πολλά προβλήματα σε ταλαιπωρούν και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Χρειάζεσαι ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, όπου θα θέσεις προτεραιότητες, διαφορετικά θα νιώσεις έντονη πίεση που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου, Δίδυμε. Πέρασε τη μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, δε νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που σα απασχολούν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Δυσάρεστες εκπλήξεις, Καρκίνε, σε περιμένουν αυτό το διάστημα. Μην χάνεις το θάρρος σου όμως και προσπάθησε να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Η δημιουργικότητά σου μπλοκάρεται προσωρινά από την κακή σου διάθεση. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σου! Κάνε υπομονή, οι αναποδιές είναι παροδικές και σύντομα υποχωρούν χωρίς επιπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, Καρκίνε, χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που σε επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Καρκίνε, πολλά θέματα που σε άγχωναν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς από θέματα δουλειάς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αντιθέσεις σε σχέσεις με ανωτέρους, Λέων, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και σου ζητείται να πάρεις αποφάσεις για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Απόφυγε να το κάνεις τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν τη λήψη θετικών αποφάσεων. Περίμενε λίγο μέχρι να σιγουρευτείς για την εξέλιξη των καταστάσεων, αφού το σκηνικό που προσεχώς θα δημιουργηθεί, θα παραμείνει για αρκετό καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Λέων μου, ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το αφηγηθείς ήρεμα και χαλαρά, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που τα άστρα δείχνουν ότι μπορεί να έρθουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να βελτιωθεί. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα, πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, διότι την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact