ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η κατάσταση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, Αιγόκερε, και θα χρειαστείς συγκέντρωση, λογική και μεγάλη συνέπεια για να μπορέσεις μέσα στο τεταμένο κλίμα να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που απομένουν. Διεκδίκησε με έξυπνο τρόπο και συμμάχησε με τα κατάλληλα άτομα. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Αιγόκερε, θα σου δώσουν πολλές ιδέες, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις ιδανική την σχέση σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου ανεβάσει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό και η γνωριμία που θέλεις δε θα αργήσει να έρθει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Υδροχόε μου, η δυναμικότητά σου θα βρίσκεται σε κορύφωση και η θετική σου ενέργεια θα σκορπίζει λάμψη παντού! Πιθανόν, κάποιες μικρές καθυστερήσεις να σου φέρουν προσωρινό εκνευρισμό. Μη δώσεις μεγάλη σημασία, αφού δε θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα, ενώ αντίθετα πολύ σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί θεαματικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Υδροχόε, απόφυγε να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς πάλι με τα θέματα της δουλειάς σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Στον οικογενειακό σου κύκλο, Ιχθύ, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και παράλληλα επιμένουν να κατευθύνουν το προσωπικό σου κομμάτι εξέλιξης. Ξεκαθάρισε έγκαιρα τη θέση σου, με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, πριν έρθεις στη δύσκολη (αλλά απαραίτητη) θέση να δημιουργήσεις ολοκληρωτική ρήξη, προκειμένου να περιφρουρήσεις τις συναισθηματικές σου επιλογές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή, Ιχθύ μου, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, αφού για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς σε έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact