ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Ιανουαρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Εντάσεις και τεταμένο κλίμα, δείχνουν τ’ άστρα σήμερα, Παρθένε μου, με ξαφνικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, για να αποφύγεις ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η επίτευξη των στόχων σου καθυστερεί και σε έχει κουράσει. Δείξε υπομονή και η θετική εξέλιξη δε θα αργήσει. Θυμήσου να μην κουράζεσαι, αφού σωματικά βρίσκεσαι σε ικανοποιητικά μεν επίπεδα, αλλά έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά, Παρθένε μου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις νέες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αρκετές δυσκολίες αντιμετωπίζεις σε οικογενειακό επίπεδο, Ζυγέ μου. Μία κατάσταση σε απογοητεύει και σε κουράζει. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου, για να ξεκαθαρίσεις μία ασάφεια που υπάρχει. Συγκεντρώσου στην επίτευξη των στόχων σου και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, προσφέροντάς σου μεγάλες ικανοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Ζυγέ. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Σε σένα, που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να ακολουθήσεις ένα πλήρες πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η κακή σου ψυχολογία, Σκορπιέ, δε βοηθάει καθόλου στην αξιοποίηση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται. Οι αναποδιές είναι παρελθόν και όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσεις αυτό, τόσο ευκολότερα θα βελτιωθεί η διάθεσή σου, καταφέρνοντας να βρεις τον ενθουσιασμό που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Σκορπιέ, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις, κάποιες φορές, παράλογες απαιτήσεις
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, διότι στην εβδομάδα που έρχεται έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σοβαρά προβλήματα, Τοξότη, σε απασχολούν και νιώθεις μεγάλη πίεση. Δώσε βάρος στη συνέπεια του προγράμματός σου και εάν καταφέρεις να το τηρήσεις με σοβαρότητα, οι ικανότητές σου θα βρουν ανταπόκριση εκεί που πρέπει. Η ζωή σου, να ξέρεις, θα παρουσιάσει συνολική βελτίωση, εκεί που δεν το περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact