ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου φέρει σίγουρα απολαύσεις, δημιουργικότητα, κοινωνική ζωή και λάμψη! Έχεις όλων την προσοχή επάνω σου, αναπτερώνεται το ηθικό σου και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη, αλλά και την δημοτικότητα σου στον περίγυρο σου! Επιπλέον, κατακτάς υψηλούς στόχους με την βοήθεια της τύχης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ακαταμάχητος και χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις και εξομολογήσεις! Ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται και σε ανανεώνει στο έπακρο! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις την σχέση σου με το ταίρι σου και περνάτε υπέροχα μαζί, με πολλούς τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα έχεις επαίνους και επιτυχία! Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ρίσκο!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, πραγματοποιείς με ευκολία σκοπούς, επιθυμίες και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αφού έχεις την τύχη να σε βοηθά να λύσεις προβλήματα και να διορθώσεις καταστάσεις! Προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις και να νιώσεις πάλι ήρεμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ενδεχομένως μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά τώρα, αρκεί να κάνεις τα σωστά βήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συγκατοίκησης, αλλά και επίλυσης παρελθοντικών διαφορών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ίσως υπάρξει λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστεί γρήγορα! Επαγγελματικά, είσαι αποδοτικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός και αυτό αναγνωρίζεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, οι σχέσεις με αδέλφια και γείτονες, οι επικοινωνίες και τα νέα σου ξεκινήματα! Μία ευχάριστη είδηση θα έχεις κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας και σου δίνει χαρά! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για εποικοδομητικές και ωφέλιμες συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και γνωριμίες! Με τον τρόπο αυτό, έρχεται μία ευκαιρία για μία νέα σχέση, που θα αλλάξει την ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και οι τρυφερές συνομιλίες, θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου, με το οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ανανεώσει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και συναλλαγές! Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα απόλυτα θετικές, λόγω των ικανών εκφραστικών σου μέσων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact