ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ξεχωρίσεις για την τονωμένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Όλα βελτιώνονται, έστω και αργά και οι ουσιαστικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται ευκολότερα, αφού που σε χαρακτηρίζουν επιμονή και υπομονή! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις σταθεροποιούνται και νιώθεις επιτέλους ικανοποιημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις ζήλια και κτητικότητα, ενώ καλό θα ήταν να διοχετεύσεις την ενέργεια σου στον σεξουαλικό τομέα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν παρασύρεσαι και δεν ενθουσιάζεσαι πια εύκολα με μία νέα γνωριμία, αφού πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις πως ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε σου δράση την σημερινή ημέρα! Επαγγελματικά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό θα σε βοηθήσει να νε πετύχεις αυτά που θες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, η τύχη είναι στο πλευρό σου, σε όλους τους τομείς! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, διορθώνονται και οι λύσεις επιτέλους είναι εδώ! Πρέπει λοιπόν, να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έχεις και να κάνεις στόχους και όνειρα, πραγματικότητα! Είσαι δυναμικός, γοητευτικός, αποφασιστικός και απόλυτα ικανός να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία πρόταση, που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να κάνεις μία νέα γνωριμία, να έχεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή απλά να απολαύσεις φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα μόνο θετικές εξελίξεις, θα έχεις σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, επέλεξε να κάνεις μια εποικοδομητική ενδοσκόπηση και να αναλογιστείς τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ήρεμος και ευτυχισμένος! Θα έχεις την ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχολογικά και συναισθηματικά και θα νιώσεις ικανός να πετύχεις αυτό που θες, με την βοήθεια της διαίσθησης σου! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, χρειάζεται προσοχή το μπλέξιμο σου με έναν κρυφό και παράνομο έρωτα, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται ή ένας απωθημένος έρωτας, μπαίνει και πάλι στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι αρκετά απρόσεκτος και κάνεις λαθάκια! Οικονομικά, θα είσαι τυχερός σε κάθε δράση σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact