ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν με συμβουλές και πράξεις και σου προσφέρουν ποικιλοτρόπως σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγαλεπήβολα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Μπορείς να αναμένεις σήμερα, θετικά γεγονότα, αλλαγές και χαρούμενες καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κατακτάς το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο μαγεύεται από το χαρούμενο ταπεραμέντο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο έπακρο και με διάφορους τρόπους την σχέση ή το γάμο σου! Επιπλέον, οι φίλοι σου σε βοηθούν και λύνεις ένα πρόβλημα που είχες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έχεις εύνοια, απλά πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις! Στον τομέα της καριέρας, έχεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, θετικές και εποικοδομητικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού θα νιώσεις πω ο περίγυρος σου πραγματικά σε σέβεται και σε θαυμάζει για αυτό που είσαι, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και την αξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική δέσμευση στον έρωτα, παρά τις εφήμερες χαρές! Πολύ πιθανόν μάλιστα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για σένα και αυτό ενδυναμώνει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και δρας αποτελεσματικά! Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται ακριβώς όπως θες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δίνει άπειρη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! ! Η κοινωνικότητα σου, αλλά και η σοφία που σε διακρίνει, θα γίνουν οι σύμμαχοι σου, για να κάνεις πράξη όλα αυτά που θες! Οι συγκυρίες μέσα από κοινωνικές επαφές και συζητήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση σου με το ταίρι σου, με πολλούς τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική τύχη και καλοπέραση! Τα ερωτικά όνειρα σου, μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και το ταπεραμέντο σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες, φλερτ και νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, κυρίως για θέματα που αφορούν σπουδές, μετακινήσεις ή κάποιο όχημα! Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα που σε χαροποιούν!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact