ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα φέρει κόντρες, νεύρα και ξεσπάσματα, που θα σε δυσαρεστήσουν! Οφείλεις τώρα να προστατέψεις την ψυχολογική σου ηρεμία και τα βαθιά σου συναισθήματα, ώστε να διατηρήσεις τις καλές διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Σε όλες σου τις συνομιλίες, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για καχυποψία, ζήλια, ανταγωνισμό και απαιτητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι και εκφράζεις με λανθασμένο τρόπο τα παράπονα σου, προς το άλλο σου μισό! Πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και προσπάθεια να έχεις εσύ το πάνω χέρι, για να αποφύγεις ρήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, μην παθιάζεσαι με λάθος τοξικούς έρωτες, επειδή απλά δεν μπορείς να συγκρατηθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την οικονομική σου διαχείριση, για να αποφύγεις άγχος και απώλειες! Στην εργασία, πες ένα μεγάλο όχι σε τσακωμούς, εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου, αφοί οι σημαντικές για εσένα, διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, πλήττονται από απρόσμενες και δυσάρεστες αλλαγές, ανατροπές και ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα και συγκυρίες! Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις, υπερβολικές αντιδράσεις, συναισθηματικά ξεσπάσματα και εκρήξεις! .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να διαπιστώσεις πως κάποιες καταστάσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ότι ορισμένες ρήξεις, είναι αναπόφευκτες τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε περίεργες ερωτικές ιστορίες που ξέρεις εξ αρχής, ότι είναι τοξικές και θα σε πληγώσουν αργά ή γρήγορα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η απότομη και οξύθυμη συμπεριφορά σου απέναντι στους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου, θα προκαλέσει άσχημα σχόλια και παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Κατά την διάρκεια την σημερινής ημέρας αγαπητέ Παρθένε, οφείλεις να μετριάσεις την βιασύνη και την αλόγιστη παρορμητικότητα, όπως και τις εκρήξεις σου στον περίγυρο σου! Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις λάθη και παραλήψεις, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες συνέπειες στην καθημερινότητα σου, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις άμεσα να περιορίσεις την τάση σου να μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στην σχέση ή τον γάμο σου την σημερινή ημέρα, για να αποφύγεις ανούσιες κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, θα σε βάλει σε κίνδυνο! Μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, αδικαιολόγητα άγχη και φόβοι. για ορισμένα επαγγελματικά γεγονότα, πιθανόν να σε παρασύρουν σε λάθη! Ένα οικονομικό απρόσμενο πρόβλημα πρέπει να περιμένεις τώρα και οφείλεις να βασιστείς στην λογική, για να το καταπολεμήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια, παρορμητική, ανώριμη και αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή και δράση! Επίσης προσοχή σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν την καλή σου φήμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά και την επιθετικότητα. Είναι κρίμα χωρίς ουσιαστικό λόγο, να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, πες ένα μεγάλο όχι σε επιπόλαιες και εφήμερες ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, αν δεν θες να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν χρειάζεται να έχεις τόσο άγχος και σύγχυση, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που θα είναι εφήμερο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact