ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις συναισθηματικές εκρήξεις, ξεσπάσματα, γκρίνια, μουρμούρα, τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μην προκαλείς ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις, για παρελθοντικά προβλήματα, διότι αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην δημιουργείς καυγάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο, επειδή απλά γκρινιάζεις για παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε οπωσδήποτε έναν έρωτα του παρελθόντος που ενδεχομένως να σε παρασύρει τώρα, λόγω ασυγκράτητου πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, μετρίασε παράπονα και ξεσπάσματα, ιδίως σε συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, απρόσμενα έξοδα προκύπτουν την σημερινή ημέρα, που αφορούν το σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Τοξότη, οφείλεις σήμερα, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και κυρίως στην οδήγηση! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού! Επίσης, προσοχή πρέπει να δείξεις στις επικοινωνίες σου! Μακριά από κουτσομπολιά, ψέματα και μυστικά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στην ερωτική σου σχέση, θα είναι κάπως ανατρεπτικές και αγχωτικές για εσένα, ιδίως μέσα από επικοινωνίες με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες! Επιπλέον, προσοχή στο φλερτ! Είσαι επιρρεπής σε λάθη, ιδίως όσον αφορά τα μηνύματα που στέλνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανυπομονησία, ο αυθορμητισμός και η μη τήρηση του σωστού προγράμματος, μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά ίσως προκύψει κάποιο έξοδο για αυτοκίνητο ή μετακίνηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα νιώσεις απρόσμενη ανασφάλεια όσον αφορά τα κεκτημένα και τις αξίες σου! Ορισμένες ανατροπές και επίπονες αλλαγές, θα φέρουν απώλειες που θα σε αγχώσουν! Εσύ απλά, φρόντισε να ακούς, να κατανοείς και να σέβεσαι, αυτά που σου λένε οι άλλοι και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι πιο υποχωρητικός με το ταίρι σου και μην είσαι παράλογα επιθετικός και καταπιεστικός! Πες όχι στην ζήλια και στην κτητικότητα, αν θες να αποφύγεις σημαντικές ρήξεις στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η αδιαφορία του ατόμου που σε ενδιαφέρει, θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, περιόρισε την τάση σου για αλόγιστη σπατάλη και έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact