ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις συναισθηματικές εκρήξεις, ξεσπάσματα, γκρίνια, μουρμούρα, τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μην προκαλείς ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις, για παρελθοντικά προβλήματα, διότι αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην δημιουργείς καυγάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο, επειδή απλά γκρινιάζεις για παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε οπωσδήποτε έναν έρωτα του παρελθόντος που ενδεχομένως να σε παρασύρει τώρα, λόγω ασυγκράτητου πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, μετρίασε παράπονα και ξεσπάσματα, ιδίως σε συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, απρόσμενα έξοδα προκύπτουν την σημερινή ημέρα, που αφορούν το σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Τοξότη, οφείλεις σήμερα, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και κυρίως στην οδήγηση! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού! Επίσης, προσοχή πρέπει να δείξεις στις επικοινωνίες σου! Μακριά από κουτσομπολιά, ψέματα και μυστικά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στην ερωτική σου σχέση, θα είναι κάπως ανατρεπτικές και αγχωτικές για εσένα, ιδίως μέσα από επικοινωνίες με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες! Επιπλέον, προσοχή στο φλερτ! Είσαι επιρρεπής σε λάθη, ιδίως όσον αφορά τα μηνύματα που στέλνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανυπομονησία, ο αυθορμητισμός και η μη τήρηση του σωστού προγράμματος, μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά ίσως προκύψει κάποιο έξοδο για αυτοκίνητο ή μετακίνηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα νιώσεις απρόσμενη ανασφάλεια όσον αφορά τα κεκτημένα και τις αξίες σου! Ορισμένες ανατροπές και επίπονες αλλαγές, θα φέρουν απώλειες που θα σε αγχώσουν! Εσύ απλά, φρόντισε να ακούς, να κατανοείς και να σέβεσαι, αυτά που σου λένε οι άλλοι και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι πιο υποχωρητικός με το ταίρι σου και μην είσαι παράλογα επιθετικός και καταπιεστικός! Πες όχι στην ζήλια και στην κτητικότητα, αν θες να αποφύγεις σημαντικές ρήξεις στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η αδιαφορία του ατόμου που σε ενδιαφέρει, θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, περιόρισε την τάση σου για αλόγιστη σπατάλη και έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact