ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου

Χρόνια Πολλά! Προσοχή σήμερα!

Αναμένονται καυγάδες, εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα, δυσάρεστες ανατροπές, παρορμητικά λάθη, νεύρα και ρήξεις!

Αυτοί που πρέπει να προσέχουν, είναι οι Σταθεροί του 2ου δεκαημέρου, λόγω του Τετράγωνου Κρόνου-Ουρανού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Πρέπει σήμερα να προσέξεις συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες, τις συναναστροφές και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, οφείλεις να περιορίσεις την οξυθυμία και τα ξεσπάσματα σου, ό,τι κι αν συμβεί και ό,τι συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις! Κάνε όσο πιο πολύ υπομονή γίνεται και θα σου βγει σε καλό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ισχυρή σου ανάγκη για ανεξαρτησία, θα φέρει αρκετές κόντρες και πιθανόν ρήξεις με το άλλο σου μισό, γι’ αυτό προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεις φιλία με έρωτα! Μην χάσεις έναν σημαντικό φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις πιο ερωτικά και το εκφράζεις απροκάλυπτα, χωρίς να είσαι σίγουρος, αν είναι αμοιβαίο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, δυστυχώς ορισμένα σχέδια σου θα ανατραπούν, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα! Σήμερα επίσης, πρέπει να αποφύγεις αλόγιστα έξοδα και σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Φίλε Ταύρε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός την σημερινή, λόγω του Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, γιατί σε αφορά άμεσα! Φρόντισε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη, που τόσο καιρό έχτιζες με αγώνα και προσπάθεια! Επιστράτευσε λοιπόν, ωριμότητα, σύνεση, αυτοσυγκράτηση και σοφία, απέναντι σε επικείμενες απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για εσένα την σημερινή ημέρα και πιθανόν να αποτελέσει και έμμεση λύση, στα επικείμενα προβλήματα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον φλερτ, μέσα στον εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά κάποιες αποκαλύψεις θα φέρει προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας, κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις άμεσα να φερθείς με σύνεση, ωριμότητα και ψυχραιμία. Κάποια ξαφνικά οικονομικά προβλήματα ή ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, οι επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου δράσεις, θα σε οδηγήσουν σε επιπόλαια παρορμητική συμπεριφορά! Ενδεχομένως να έχεις δυσάρεστες συνέπειες κυρίως σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα. Επιπλέον, οφείλεις να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν συνομιλείς και να είσαι προσεκτικός στη οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε απογοητεύσουν και θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και ερωτικές συνομιλίες, ωστόσο είσαι υπερβολικά αυθόρμητος και χάνεις άθελα σου, αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου ζητήματα, το παρακάνεις με τα ρίσκο και πιθανόν να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact