ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σήμερα, Καρκίνε μου. Είσαι μπροστά σε δίλημμα, αφού βρίσκεσαι σ’ ένα «μονοπάτι», όπου και οι δύο δρόμοι που σου ανοίγονται έχουν ουσιαστικά τις ίδιες προοπτικές. Η αβεβαιότητα σε τρομάζει λίγο, καθώς φοβάσαι το λάθος ή την αυστηρή κριτική που μπορεί να εισπράξεις. Εμπιστεύσου λίγο περισσότερο τη διάθεσή σου και αυτή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Καρκίνε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις ότι διαθέτεις πολλές δυνατότητες, οπότε κινήσου με τόλμη αυτή την περίοδο και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να έχεις την άνοδο που θέλεις. Στα οικονομικά, δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Δυσκολεύεσαι να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου, Λέων μου, έχεις την τάση να αποκτήσεις υλικά αγαθά κι έχεις προσκολληθεί σε αυτό. Η φιλοδοξία σου για τα «θέλω» σου συνήθως υπερνικά τα εμπόδια που μπαίνουν μπροστά σου. Πρόσεξε όμως λίγο παραπάνω, επειδή οι επιδιώξεις σου θα σε φέρουν αντιμέτωπο με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Βλέπεις, δεν έχουν όλοι την απαιτούμενη κατανόηση, όπως δείχνεις εσύ σε ανάλογες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, σήμερα θα πάει καλά. Φρόντισε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να αποφορτιστείς από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από το Σκορπιό θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, με την ευελιξία που έχεις, καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε πάντως να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά σου, έχεις άνοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θα λάβεις σοβαρά υπ’ όψιν σου, Παρθένε, λόγια τρίτων, επειδή θα χρειαστεί να μεσολαβήσεις για να λύσεις ένα πρόβλημα που απασχολεί κάποιο δικό σου άτομο. Το καλό με σένα είναι, ότι σήμερα θα σε διακατέχει η αμεροληψία κι αυτό θα το αναγνωρίσουν οι γύρω σου. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σου θα βοηθήσουν να βρεθεί η επιδιωκόμενη λύση.Αποζητάς σήμερα την απομόνωση, Ζυγέ μου, και την απομάκρυνση από τους γύρω σου, ώστε ν’ αποφύγεις τις πικρές αλήθειες της ζωής. Μην περιμένεις όμως να καταλάβουν αμέσως οι γύρω σου τις δικές σου ανησυχίες, αλλά δώσ’ τους χρόνο στο ν’ αποδεχτούν αυτή σου την εσωτερική ανάγκη και ιδιαίτερα μην απογοητεύεσαι από αυτή τους τη στάση. Θα θελήσεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που όμως θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου, Παρθένε, είναι αρκετά έντονη κι έχεις πολύ άγχος. Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα κάνεις συνεργασίες, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact