ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αποζητάς σήμερα την απομόνωση, Ζυγέ μου, και την απομάκρυνση από τους γύρω σου, ώστε ν’ αποφύγεις τις πικρές αλήθειες της ζωής. Μην περιμένεις όμως να καταλάβουν αμέσως οι γύρω σου τις δικές σου ανησυχίες, αλλά δώσ’ τους χρόνο στο ν’ αποδεχτούν αυτή σου την εσωτερική ανάγκη και ιδιαίτερα μην απογοητεύεσαι από αυτή τους τη στάση. Θα θελήσεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που όμως θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, έχεις πολύ άγχος. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου, αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το απαράμιλλο θάρρος σου, Σκορπιέ, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις παγίδες που προσπαθούν να σου βάλουν. Σήμερα, η ψυχική σου δύναμη σε κάνει να μην αφήνεις περιθώρια για κακόβουλες κριτικές, αντιμετωπίζεις κατάματα τους γύρω σου, αφού έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα, ενώ η ισχυρή σου θέληση σε βγάζει από δυσκολίες. Με αυτό τον τρόπο οι άλλοι αποδέχονται την υπεροχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Σκορπιέ, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και κάλυψε εκκρεμότητες που έχεις, ειδικά σε θέματα νόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ευκαιρίες, Τοξότη, πολλές και σε διάφορους τομείς, θα σου παρουσιαστούν σήμερα. Η κοινωνική σου θέση δείχνει να είναι σταθερή, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές προτάσεις για να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Η ικανότητά σου να ελίσσεσαι και ν’ αποφεύγεις τις κακοτοπιές, που οι άλλοι θα προσπαθήσουν για ακόμα μία φορά να σου βάλουν, θα σε ξεμπλέξει και πάλι. Η καλή σου διάθεση θα είναι στο απόγειο της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Τοξότη μου, να κινητοποιηθείς περισσότερο και σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, οι προβληματικές καταστάσεις που είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ωριμότητα και η κατανόηση για τους γύρω σου, Αιγόκερε, θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας. Η πνευματική σου ευεξία θα είναι βάλσαμο σε οικογενειακά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις. Θα νιώσεις ευχάριστα βοηθώντας τα δικά σου άτομα κι αυτό θα σου δημιουργήσει μία αίσθηση πληρότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα παραμείνει σε θετική τροχιά, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια κι η ψυχολογία σου σήμερα δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις πολλά αυτή την περίοδο, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Αιγόκερε, πολλές υποχρεώσεις και φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μην πάρεις σήμερα κάποιο οικονομικό ρίσκο και σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να δείξεις αρκετή προσοχήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact