ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αφήνεις πίσω το παρελθόν, Κριέ, θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα και αναλαμβάνεις τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν – ίσως και κάποιες που δεν πρέπει. Αυτό σε οδηγεί σε καινούργιες φάσεις της ζωής σου Είναι μία ευνοϊκή μέρα και θα γευτείς το θρίαμβο ή την αναγνώριση από τους γύρω σου. Απόλαυσέ το, αφού πραγματικά το αξίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, σε μερικά θέματα στη σχέση σου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να αποφύγεις λογομαχίες, που θα προκύψουν χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάνεις αυτό που σου αρέσει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε, χωρίς να σε απασχολεί καθόλου η όποια κριτική δέχεσαι. Αυτό βέβαια ενέχει το ρίσκο να σε θεωρήσουν οι άλλοι λίγο επιπόλαιο. Ο αυθορμητισμός σου για κάθε καινούργια εμπειρία και η έντονη επαναστατική σου διάθεση σε κάνουν ασταμάτητο, είτε αντιστέκεσαι στους άλλους ή τους δίνεις τροφή για σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ταύρε. Πες του γι’ αυτά που σε απασχολούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα υπάρχει πολλή ένταση. Θα βγάλεις όμως όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε τις σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο της κριτικής, Δίδυμέ μου. Έχεις όμως λάθος άποψη και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αφού σήμερα ο εγωκεντρισμός δε σε αφήνει να δεις καθαρά τι γίνεται γύρω σου, ενώ δε δέχεσαι ούτε τις συμβουλές ατόμων που πραγματικά σε αγαπούν και γίνεσαι αρνητικός απέναντί τους. Δείξε λίγη ψυχραιμία, πάρε το χρόνο σου και σκέψου, πως οι άλλοι μόνο να σε βοηθήσουν θέλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, αρχίζει να πηγαίνει πολύ καλύτερα. Θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπαθείς να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact