ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ, συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός, αφού το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε προς το παρόν, ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς προσωρινούς έρωτες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η ερωτική σου σχέση είναι σίγουρα, γεμάτη πάθος και συναίσθημα! Φρόντισε να απολαύσεις αυτήν την εύνοια, χωρίς να παρασύρεσαι χωρίς λόγο, σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν ρήξεις στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλοί οικονομικοί στόχοι δεν θα μπορέσουν να εκπληρωθούν τώρα, αφού ξοδεύεις αλόγιστα και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου με τον πιο λάθος τρόπο! Επαγγελματικά είσαι αρκετά εριστικός, ιδίως σε συζητήσεις με συναδέλφους!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα, σε αφορά άμεσα και θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Αυτή η όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παραλογισμούς, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που θα έρθουν, εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ενισχύσει την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος και οι ερωτικές σου παρορμήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να παραμείνεις οπωσδήποτε συγκρατημένος και ψύχραιμος απέναντι στον σύντροφό σου! Κάποιες έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ίσως υπάρχουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιεστική ημέρα για τα επαγγελματικά σου σήμερα, γι’αυτό προσπάθησε να μην κάνεις λάθη! Οικονομικά, απέφυγε τα περιττά και ανώριμα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση και ηρεμία, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και θα δεις πως το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα καταφέρει να σου φέρει τις αλλαγές που θες και μάλιστα με την βοήθεια των φίλων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε, παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον προς το παρόν, σε έναν έρωτα απωθημένο, διότι για άλλη μία φορά, στο τέλος θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου, σε πιθανές συναδελφικές κόντρες! Οικονομικά, είναι αρκετά τα προβλήματα σήμερα και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που έχεις αρκετό άγχος!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, διότι θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις μία φιλία σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φροντίσει να συνετίσει και να σε ηρεμήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να πετύχεις τώρα πολλούς από τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την ωριμότητα! Αν είσαι ελεύθερος, θα φανερωθεί τώρα ένα πάθος μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το παραδεχόσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου, με αποτέλεσμα να τα επαναλαμβάνεις, προκαλώντας απώλειες! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις και λάθος διαχείριση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact