ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα διαπιστώσεις πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου! Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις σου, να διατηρηθούν ως έχουν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ωστόσο, θα σου δώσει αρκετές στιγμές χαράς και αισιοδοξίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς στο ταίρι σου, το στρες και τα νεύρα που κουβαλάς, από την δουλειά! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν προς το παρόν, να μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, γιατί σίγουρα θα εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και του χρήματος, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν απώλειες και δυσκολίες, γι’αυτό προσοχή σε συμφωνίες και επαφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις! Επίσης, σήμερα, πιθανόν να κλονιστούν οι κοινωνικές σου επαφές και επικοινωνίες, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός και οξύθυμος και! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εντείνει την διορατικότητα σου και αυτό σε βοηθά ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα χορτάσεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα, καταπιέσεις και ξεσπάσματα, για να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην κάνεις ερωτικούς πειραματισμούς και παίρνεις ρίσκα, τα οποία δεν θα σε ωφελήσουν, αντιθέτως θα προκαλέσουν απώλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις στρατηγική και να οργανωθείς καλύτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα, πιθανόν να σε εξαντλήσει με κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και θα θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή! Για να τα καταφέρεις, θα χρειαστεί να οργανώσεις εξυπνότερα κάποια πράγματα και να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα έρθουν τώρα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ωστόσο, βελτιώνει διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία αρκετά δυσάρεστη κατάσταση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας καθι εγωισμού! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους σε μία λάθος ερωτική ιστορία και πάλι, που αργά ή γρήγορα, θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις μία συγκεκριμένη εξέλιξη ή απάντηση σήμερα, σε καριέρα ή οικονομικό τομέα, θα την δεις να εξελίσσεται διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact