ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, πρέπει να κάνεις υπομονή σε ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαφών και συναναστροφών! Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι’αυτό αν έρθουν κάποιες έκρυθμες καταστάσεις, οι οποίες θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα τακτοποιήσει κάποια πρακτικά ζητήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες για σένα σχέσεις, που στο τέλος πιθανόν να σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε με τον σύντροφό σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσει με την συμπεριφορά του ή και τις κουβέντες του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κλονίζονται σχέσεις συναδελφικές και συνεργασίες, αν δεν προσέξεις τις αντιδράσεις σου σήμερα! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά για άλλους και όχι για τον εαυτό σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, σήμερα! Θα πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, με την βοήθεια του ταυτόχρονου Τριγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, ώστε να βρεις χρόνο και για ψυχαγωγία και για διασκέδαση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να γλυκάνεις την καθημερινότητά της σχέσης σου και όχι να την επιβαρύνεις με γκρίνια, κόντρες και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ήδη κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο μέσα από την δουλειά σου, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προβλήματα θα προκύψουν και ίσως χρειαστεί να δώσεις αγώνα σήμερα, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια σπουδαία αλλαγή, εκτός από κάποιες που ήδη περιμένεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact