ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα Λέων

Αρχίστε να μαζεύετε τα άδεια μπουκάλια σαμπάνιας, αγαπητοί Λέοντες! Η εποχή των γενεθλίων σας έφτασε στο τέλος της, με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Τώρα σηκώστε τα μανίκια σας και περάστε στην παραγωγή. Είστε πανέτοιμοι για μια αποδοτική περίοδο, θέλετε να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις σπουδαίες ιδέες που έχετε ήδη στήσει στο μυαλό σας. Μιας και ο Ήλιος φωτίζει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών διευθετήσεων, ασχοληθείτε με την οργάνωση και τη διαχείριση της τραπεζικής σας κατάστασης… Ίσως να έχει υποστεί κάποιο πλήγμα, μετά από έναν μήνα εορτασμών!

Ζώδια σήμερα Παρθένος

Ευτυχισμένη γενέθλια περίοδο, αγαπητοί Παρθένοι! Με τον Ήλιο να περνά στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας και τον 1ο Οίκο σας των ενάρξεων, έχετε μια φρέσκια ευκαιρία να γιορτάσετε με ανανεωτική διάθεση. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σας ζόρισε αρκετά, όμως τώρα μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε πιο δραστήριοι. Αν κάτι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αποβάλετέ το και βάλτε σε πρώτο πλάνο όσα κεντρίζουν το πάθος σας! Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου έχετε την άδεια των άστρων να ενδώσετε ακόμα και σε κάποιες σπάταλες παρορμήσεις!

Ζώδια σήμερα Ζυγός

Η λέξη «διακοπές» δεν είναι βρισιά, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος τρυπώνει από σήμερα στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, καλώντας σας να οργανώσετε τις πιο γλυκές σας αποδράσεις. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου να εστιάσετε την προσοχή σας στη χαλάρωση και την ανανέωσή σας, την αναζωογόνηση του σώματος και του μυαλού σας. Θα νιώσετε να σας φεύγει ένα μεγάλο βάρος, αν επεξεργαστείτε τις πικρίες που κρατάτε μέσα σας… Ακόμα κι αν δεν ξεχάσετε, ίσως μπορείτε να συγχωρήσετε. Θα είναι ένα δώρο στον εαυτό σας, θα καθαρίσει την ενεργειακή σας σφαίρα και θα σας προετοιμάσει για την ολόδική εποχή που έπεται!

Ζώδια σήμερα Σκορπιός

Σε ποιους μπορείτε να στηριχτείτε πραγματικά, αγαπητοί Σκορπιοί; Αξιοποιήστε το φυσικό σας ταλέντο στην προσέγγιση αλλά και την αφοσίωσή σας, για να στήσετε την ομάδα των ονείρων σας. Με τον Ήλιο να φιλοξενείται στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, οι συνεργασίες θα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Αυτές θα εμφυσήσουν νέα πνοή στα σχέδιά σας, μέσα από το αίσιο κύμα της ευφυούς συνύπαρξης. Χωρίς να χαθείτε μέσα στο πλήθος, κάθε διεύρυνση των δικτύων σας θα καταλήξει στην ενδυνάμωση της θέλησης και της αποτελεσματικότητάς σας για να κάνετε σπουδαία άλματα!

Ζώδια σήμερα Τοξότης

Δε χρειάζεστε παραίνεση για να γίνετε κοινωνικοί, αγαπητοί Τοξότες! Ωστόσο, με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου καλείστε να επιστρατεύσετε και τη στρατηγική σας προς αυτή την κατεύθυνση. Η καριέρα σας έχει τη δυναμική να εκτοξευτεί σε νέα ύψη, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Θα πρέπει να χειριστείτε ακόμα και τις πιο απρόβλεπτες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν στην ηγεσία ή την προαγωγή που λαχταράτε. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον φόρτο εργασίας, σε σημείο να παραμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact