ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα Κριός

Αρχίστε να προμηθεύεστε φρούτα και λαχανικά, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος θα διαμένει στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της υγείας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό οι επόμενες τέσσερεις εβδομάδες θα αφορούν την ευημερία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Θέστε την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα, απολαύστε χαλαρωτικά αφρόλουτρα και αναζωογονητικά μασάζ, διαλογιστείτε.

Παράλληλα, αυτή είναι ιδανική περίοδος για να βάλετε τέλος σε όσα θέματα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Απελευθερώστε τα και θα νιώσετε να σας κατακλύζει μια καινούργια δημιουργικότητα!

Ζώδια σήμερα Ταύρος

Ανοίξτε το στόμα και την καρδιά σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος περνά από σήμερα στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Τα περισσότερα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, κάνοντας ιδανική την περίοδο για να εξωτερικεύσετε όσα θέλετε να μοιραστείτε ή να διδάξετε.

Αν θέλετε να αρχίσετε τις προετοιμασίες για μια φθινοπωρινή ανανέωση, να μελετήσετε τις ανάλογες σελίδες των περιοδικών και του διαδικτύου. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να εκφραστεί, μιλήστε για τα συναισθήματά σας – και δεν αποκλείεται να έχετε απίστευτες εξελίξεις!

Ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Νιώθετε να κεντρίζεται η ευαίσθητη πλευρά σας, όταν βλέπετε όμορφα σπίτια και ασυνήθιστα μενού; Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, θα φωτίσει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και θα σας μετατρέψει σε φιλόξενους σπιτόγατους, αγαπητοί Δίδυμοι!

Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ανανεώσετε τους χώρους σας και να χαρείτε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα απολαμβάνουν τις περιποιήσεις σας ως οικοδεσπότες και θα θέλουν να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε σε προτεραιότητα ό,τι αφορά την οικογένεια, όπως να κάνετε την έρευνά σας αν σκέφτεστε να αλλάξετε στέγη!

Ζώδια σήμερα Καρκίνος

Το κοινό σας αδημονεί να σας ακούσει, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος θα διαμένει στην Παρθένο τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, θέτοντάς σας στο επίκεντρο της προσοχής του περιβάλλοντός σας. Μην εκπλαγείτε από την θερμή ανταπόκριση που θα έχουν οι απόψεις και οι ιδέες σας, ούτε από το πόσο θα αυξηθεί η λίστα επαφών σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης… Είναι η ιδανική στιγμή να αναρτήσετε τις σκέψεις σας και να αποδεχθείτε τις προκλήσεις για τα τελευταία πάρτυ του φετινού καλοκαιριού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact