ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είναι δεδομένο ότι πάντα αποζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αλλά αν υπάρχει κάποια στιγμή που πρέπει να βγείτε από τη ζώνη της βολής σας και να πάρετε ρίσκα, είναι τώρα! Με τον Ήλιο να μπαίνει στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, η ανάγκη σας θα είναι να βαδίσετε σε νέα ταξιδιάρικα μονοπάτια. Αν θέλετε να γνωρίσετε απόμερες γωνιές του κόσμου, αξιοποιήστε κάθε μέσο για να το κάνετε πράξη. Από τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες μέχρι και τις επαφές στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, η αποφασιστικότητα είναι αυτή που μπορεί να σας ταξιδέψει όπου φτάνει η φαντασία σας!

Ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αν δεν έχετε καλό κλιματιστικό στην κρεβατοκάμαρά σας, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να βάλετε… Με τον Ήλιο να επισκέπτεται την Παρθένο και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, η ερωτική σας ζωή θα ανεβάσει θερμοκρασία κατακόρυφα! Απολαύστε την έκσταση, χωρίς να χάσετε την επαφή σας με το περιβάλλον. Φροντίστε να συλλέγετε πληροφορίες για τα άτομα που θα βάλετε στον κύκλο (και το σπίτι σας), για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αν είστε δεσμευμένοι, να ξέρετε ότι κάπου καραδοκεί το τέρας της ζήλιας. Δώστε στο ταίρι σας ό,τι χρειάζεται για να νιώθει ασφάλεια και αποκλειστικότητα!

Ζώδια σήμερα Ιχθύες

Απελευθερώστε την ανάγκη σας για φλερτ, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας της συνύπαρξης, από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Μην εκπλαγείτε αν το αντικείμενο του πόθου σας από το Facebook σας ζητήσει συνάντηση – και μην διστάσετε να πάτε… Ίσως να είναι η πρώτη από πολλές που θα ακολουθήσουν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η συζήτηση για το επόμενο σοβαρό σας βήμα μπορεί να μην απέχει πολύ. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επαγγελματική ή φιλανθρωπική κίνηση μαζί, αυτή είναι η ιδανική στιγμή.

Πηγή: astro-live.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact