ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φρόντισε ν’ αποστασιοποιηθείς από τα πάθη, Καρκίνε μου, και να δημιουργήσεις μια απάθεια γύρω από αυτά. Είναι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσεις. Αν συνεχίσεις να τα θάβεις και να πιέζεις τον εαυτό σου, μόνο με ανασφάλεια θα γεμίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις κάθε τι δυνατόν, για να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ προσπαθείς να πετύχεις γρήγορα τους στόχους σου. Θα μπεις σήμερα σε σκέψεις, για το πως θα τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα, τα οποία έχεις σε εκκρεμότητα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου, Λέων μου. Όταν όλα είναι καλά, όλοι είναι καλά με όλους. Στις δυσκολίες όμως χρειάζεται πολλή αξιοπρέπεια, για να μην αρχίσει ο ένας να ρίχνει λάθη στον άλλο. Γι’ αυτό φρόντισε να μη χρειαστεί, ούτε να το κάνεις, ούτε να επιτρέψεις να σου το κάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων, δεν πάει άσχημα, αλλά αν δεν προσέξεις τις τάσεις απαισιοδοξίας που σε κυνηγούν, θα φέρεις δυσκολίες, βλέποντας διαρκώς αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο Σκορπιό, θα ξεκινήσει μια περίοδος πολύ ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα κι άσκοπες αγορές, οπότε απόφυγε τις βαριές, οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Λίγη ανάπαυλα είναι αυτό που χρειάζεσαι, Παρθένε, για να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά. Καλό θα ήταν να επιλέξεις μερικούς φίλους και ν’ αποδράσεις από την καθημερινότητά σου. Όταν επιστρέψεις, θ’ αντιληφθείς πόσο το είχες ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, μπορείς σήμερα να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις στα επαγγελματικά σου μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, Παρθένε, αφού θα κάνεις λάθος επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αισιοδοξία σου για τα επερχόμενα, Ζυγέ μου, είναι υπέρ του δέοντος μεγάλη. Αυτό είναι καλό για όσα ήδη έχεις δρομολογήσει. Για εκείνα όμως που άφησες στην τύχη τους, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι. Η τύχη πάντως μπορεί να σου χαμογελάσει, και μάλιστα όπως εσύ επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς, Ζυγέ μου, αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου μήπως φταις εσύ κι η απρόσεκτη συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Μην προχωρήσεις σε αλλαγές ή εξαιρετικά φιλόδοξες κινήσεις Θ’ αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας, αν βάλεις σε σωστό πρόγραμμα τις κινήσεις σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact