ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Νέες καταστάσεις και προοπτικές, Σκορπιέ, θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και χαρά. Δε χρειάζεται να φοβάσαι και ν’ αμφιβάλεις. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να έχεις σταθερότητα και σοβαρότητα σε ό,τι κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις. Μη βιάζεσαι, αφού ο χρόνος είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα λίγο μπερδεμένος, Σκορπιέ μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να «συζητήσεις» με τον εαυτό σου τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς και μετά είναι σίγουρο, ότι θα κάνεις μια υπέροχη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές και τελικά θα βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, σήμερα κι ολόκληρη την εβδομάδα, πρέπει να ακολουθείς πιστά τον προγραμματισμό σου, αποφεύγοντας την τάση σου για πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σύντομα, Τοξότη, θ’ αρχίσει να φαίνεται η πρώτη αχτίδα στο βάθος του τούνελ. Ένα – ένα τα ζητήματα θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Υπομονή, και όλα θα πάρουν τη θέση τους. Μικροπροβλήματα κι εμπόδια δε θα λείψουν, όμως θα τ’ αντιμετωπίσεις με καλή ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις, Τοξότη, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά όσα θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θ’ ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες, καθώς ο εκνευρισμός σου θα θολώνει την κρίση σου. Βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε περιόρισε τις αγορές κι μείνε μακριά από περιττά έξοδα. Ασχολήσου με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Πολλές φορές όταν στριμώχνεσαι, Αιγόκερέ μου, καταφεύγεις σε ακραίες λύσεις κι υπερβολικές κινήσεις. Δε αντιμετωπίζεις όμως έτσι τα προβλήματα κι ούτε θα σου χαριστεί κάτι με αυτές σου τις συμπεριφορές. Αντίθετα, οι δυσκολίες σου θα γιγαντώσουν. Χρειάζεσαι ηρεμία και σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτήματα, Αιγόκερε, για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα εκδηλώσεις με ακραίο τρόπο, αλλά κάνε υπομονή και θα βρεις τις εξηγήσεις τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου και βγεις από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact